torstai, 28 helmikuu 2019 15:45

IPK:n puolustaja Otto Huttunen Mestiksen kuukauden pelaaja

IPK:n puolustaja Otto Huttunen on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi.

IPK:n puolustaja Otto Huttunen on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi. Helmikuussa Huttunen oli koko Mestiksen tehokkain pelaaja, kun isokokoinen puolustaja saalisti kahdeksassa ottelussa IPK:n takalinjoilla komeat 14 tehopistettä.

Alkukaudesta hieman vaisummin pelannut IPK on noussut yhdeksi Mestiksen kuumimmista joukkueista, kun iisalmelaiset metsästävät vielä jopa pudotuspelipaikkaa.

- Oikeastaan vuodenvaihteen jälkeen joukkueena ollaan parannettu peliä erittäin paljon. Sitä kautta itsekin saanut onnistumisia ja aika paljon se on ruokkinut myös omaa itseluottamusta. On vähän kuin lumipallon lailla lähtenyt tämä peli menemään eteenpäin niin itsellä kuin joukkueellakin, Huttunen kertoo.

- Erittäin mukava pelata tällä hetkellä jääkiekkoa, Huttunen jatkaa.

Vuoden 2019 puolella Huttunen on ollut koko Mestiksen toiseksi tehokkain pelaaja heti Kiekko-Vantaan hyökkääjän Miro-Pekka Saarelaisen jälkeen. Tämän vuoden puolella 16 ottelussa on syntynyt 24 tehopistettä, kun syyskaudella pistesaldo karttui kuudella tehopisteellä.

- Uuteen vuoteen mennessä itsellä oli kuusi pistettä ja nyt on 30. Vähän eri fiilikset on tällä hetkellä pelata kuin vaikkapa joulun jälkeen, Huttunen kommentoi.

IPK:lla on edessä seuraavaksi monta tärkeää peliä, kun joukkue taistelee vielä mahdollisesti jopa paikasta pudotuspeleihin.

- Ei ole enää montaa peliä jäljellä. Kyllä meidän pitää lähteä napsimaan päänahka kerrallaan ketä tuossa nyt edellä sarjataulukossa on. Tärkeitä pelejä kaikki jäljellä olevat pelit ja Peliittojakin vastaan vielä keskinäinen peli. Jos oikein hyvin menee niin on kaikki mahdollisuudet vielä vaikka mihin, Huttunen sanoo.

- Meidän täytyy joka ilta onnistua ja päästä kiinni parhaaseen peliimme, että pääsemme tavoitteisiimme, Huttunen jatkaa.

Iisalmelaisten hieno kevätkausi on näkynyt myös ottelutapahtumissa.

- Vuoden vaihteen jälkeen saatu yleisökin matkaa mukaan ja nyt on kyllä hallissakin hieno hurmos aina. Yleisö nauttii ja pelaajat nauttii, Huttunen päättää.

Kuva: Lina Haapalainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next