torstai, 03 tammikuu 2019 09:55

IPK:n ja Janne Sinkkosen tiet erkanevat - Tommi Miettinen IPK:n penkin taakse

Iisalmen Peli-Karhut on vapauttanut Janne Sinkkosen päävalmentajan tehtävistä. Pelillisesti erittäin vaikean alkukauden aikana IPK on pystynyt keräämään ainoastaan 22 pistettä 28 ottelusta.

IPK on vapauttanut päävalmentajansa Janne Sinkkosen tehtävistään. Vastuun päävalmentajan tehtävistä ottaa välittömästi 43-vuotias Tommi Miettinen. Mittavan pelaajauran tehnyt Miettinen on toiminut peliuran jälkeen valmentajana KalPa:n organisaatiossa. Kolme ensimmäistä kautta hän toimi apuvalmentajana Liigassa ja viimeisimmät 2,5 kautta A-nuorten päävalmentajana.

- Kausi on ollut erittäin vaikea alusta asti. Pelillinen menestys on ollut erittäin suuri pettymys, joten koimme että muutoksia on tehtävä. Valitettavasti usein se muutos yksilöityy päävalmentajaan, mutta se kuuluu tähän lajiin, kertoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola vaikeasta päätöksestä IPK:n tiedotteessa. 

 - Päätös ei todellakaan ollut helppo, mutta välillä on tehtävä myös ikäviä ratkaisuja. Haluamme kiittää Jasia ajasta Iisalmessa ja työstä IPK:n eteen, jatkoi Ylisipola.

Miettisen sopimus kattaa loppukauden. KalPa ja Miettinen ovat myös solmineet sopimuksen KalPan A-nuorten valmennusvastuun jatkamisesta ja Miettinen tulee jatkamaan KalPan A-nuorten päävalmentajana jälleen ensi kaudella. Sopimus kattaa kauden 2019-2020. 

- Tilanne IPK:ssa on erittäin haastava. Joukkueessa on tietyllä tavalla kriisi päällä ja niin heidän kuin meidänkin seuran intressit ovat tässä hetkessä ja haluamme, että IPK on tulevaisuudessakin Mestis-seura. Heillä on valtava tahtotaso pitää Iisalmi Mestis-kartalla ja haluamme auttaa siinä, Miettinen sanoo.

Tiedote: IPK

Kuva: Saimi Airaksinen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next