keskiviikko, 02 tammikuu 2019 19:43

Hermeksen Jesse Koskenkorva Mestiksen kuukauden tulokas

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu Kokkolan Hermeksen hyökkääjä Jesse Koskenkorva.

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu Kokkolan Hermeksen hyökkääjä Jesse Koskenkorva. Kuluneen kuukauden aikana Koskenkorva ei jäänyt kertaakaan ilman pisteitä ja tällä hetkellä 19-vuotias hyökkääjä onkin peräti seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa.

Tulikuuma hyökkääjä viimeisteli joulukuussa yhteensä 10 tehopistettä. Kokkolan Hermes on ollut viime aikoina huimassa lennossa, joulukuussa joukkue ei hävinnyt peliäkään.

- Tietysti moni asia vaikuttaa, mutta suurimpina tekijöinä varmasti se, että joukkueella peli kulkee ja voittoja on tullut, joten siinä on helppoa sitten itsekin onnistua, Koskenkorva kuvailee kulunutta kuukautta.

- Ketjun kanssa on löydetty hyvin toisemme ja saatu peli rullaamaan. Sen lisäksi valmennukselta tulee hyvin luottoa joka taas ruokkii sitten itseluottamusta, Koskenkorva lisää.

Itseluottamus nuorukaisella on kunnossa ja tavoitteetkin loppukaudelle ovat selvät.

- Tottakai onnistumiset ruokkivat itseluottamusta, mutta kyllä se on ollut korkealla koko kauden joukkueen hyvien otteiden ansiosta. 

- Joukkueena taistellaan kyllä täysillä nyt ensin runkosarjan voitosta ja aletaan sitten katsomaan asetelmia keväälle. Henkilökohtaisella tasolla on tavoitteena on pystyä pelamaan vahva loppukausi ja auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla, Koskenkorva päättää.

Kuva: Sami Mutka

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next