maanantai, 31 joulukuu 2018 09:44

Ketterä solmi jatkosopimuksia - Maso Lehtonen jatkaa päävalmentajana ensi kaudella

Ketterä on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentajansa Maso Lehtosen kanssa.

Ketterän päävalmentajana kaudella 2019-2020 jatkaa 30-vuotias Maso Lehtonen. Lehtonen saapui Ketterään päävalmentajaksi kaudelle 2017-2018, ja on valmentanut Ketterää nyt puolentoista kauden ajan. Uuden sopimuksen myötä Lehtonen jatkaa Ketterän pääkäskyttäjänä myös tulevalla kaudella.

Tällä kaudella Ketterän edustusjoukkueeseen murtautuneet Valtteri Niemi sekä Mikko Haaparanta ovat myös allekirjoittaneet sopimukset kaudelle 2019-2020. Molemmat pelaajat ovat Ketterän omia kasvatteja. 

22-vuotias Ketterän kasvatti Valtteri Niemi pelasi viime kaudella ainoastaan kaksi ottelua Nuorten Mestistä Ketterän paidassa, sekä kaksi ottelua Suomi-sarjaa Titaaneissa. Niemi kärsi viime kaudella loukkaantumisista, mutta tällä kaudella hän on murtautunut ryminällä Ketterän Mestis-miehistöön. Niemi on kirjauttanut tällä kaudella 26 Mestis-otteluun tehopisteet 2+9=11. 

21-vuotias Ketterän oma kasvatti Mikko Haaparanta pelasi viime kaudella hurjan kauden Ketterän A-Nuorissa, kun hän iski 36 otteluun tehopisteet 30+28=58. Haaparanta pelasi viime kaudella myös yhden ottelun Mestistä Ketterän paidassa.

Tällä kaudella Haaparanta on pelannut 27 ottelua Mestistä, joissa hän on iskenyt kahdeksan maalia. Haaparanta teki Liiga-debyytin SaiPan paidassa ennen joulua, ja on myös parhaillaan lainalla SaiPan Liigajoukkueessa.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next