perjantai, 28 joulukuu 2018 11:58

Imatralla pelaajaliikennettä - Jääskeläinen ja Alho jatkavat Ketterässä

Joona Jääskeläinen sekä Aku Alho jatkavat Ketterä-paidassa kauden loppuun asti.

Jukureiden sopimuspelaajat Joona Jääskeläinen sekä Aku Alho jatkavat lainalla Ketterässä kauden loppuun saakka.  

Jääskeläinen on tällä kaudella pelannut Jukureissa Liigaa 4 ottelua tehoin 0+1=1, sekä 20 ottelua Mestistä Ketterässä tehopistein 6+5=11. Alho on puolestaan pelannut tällä kaudella Ketterässä 12 ottelua tehopistein 1+1=2.

Ennen joulua Jukureihin lainapestille lähtenyt Marlo Koponen jatkaa Jukureissa myös tulevana viikonloppuna. Jukureista Ketterän suuntaan siirtyy samalla puolustaja Jimi Jalonen. Jalosen lainapesti kestää loppuviikon. Pelaajien jatkoa tarkastellaan viikko kerrallaan.

Ketterän hyökkääjä Mikko Haaparanta puolestaan vahvistaa SaiPaa vielä loppuviikon ajan. Ketterän suuntaan SaiPasta siirtyy lainalle puolustaja Kasperi Torikka. Myös Torikan laina kestää loppuviikon. 

- Yhteistyösopimuksiin kuuluu, että yhteistyö toimi molempiin suuntiin. Jos haluaa saada jotain, niin pitää myös jotain antaa, ja jouluhan on tunnetusti antamisen aikaa, kommentoi pelaajaliikennettä Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen 

- On ollut hienoa nähdä kuinka pelaajamme pärjäävät liigapeleissä, annetaan heille siihen vielä mahdollisuus, kun tilanne sen nyt sallii, jatkaa Partanen 

Ketterän kokoonpanosta sairaslistalla tällä hetkellä ovat Erno Ripatti sekä Sameli Ventelä. Lisäksi Ketterän puolustuksesta perjantaina puuttuu Konsta Mesikämmen, joka on pelikiellossa. Pitkään peleistä sivussa ollut Samuli Tanhua on tervehtynyt, ja tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next