tiistai, 18 joulukuu 2018 09:23

Ketterän hyökkääjät Ville Vainikainen sekä Mikko Haaparanta lainalle SaiPaan - Marlo Koponen lainalle Mikkeliin

Imatran Ketterä lainaa hyökkääjät Ville Vainikaisen sekä Mikko Haaparannan Lappeenrannan SaiPaan. Ketterän puolustaja Marlo Koponen siirtyy puolestaan lainalle Mikkelin Jukureihin.

Ketterän hyökkääjät Ville Vainikainen ja Mikko Haaparanta siirtyvät viikon mittaiselle lainalle yhteistyöseura SaiPaan.

SaiPan kannattajille tuttu Vainikainen on kuopiolaisen KalPan kasvatti ja on pelannut tällä kaudella Ketterässä 27 ottelua tehopistein 8+8=16. SaiPassa liigadebyyttinsä kaudella 2014-2015 tehnyt 24-vuotias Vainikainen on edustanut Liigassa SaiPan lisäksi myös Kouvolan KooKoota. Kaikkiaan Vainikainen on pelannut Liigassa 143 ottelua, joissa ovat syntyneet tehopisteet 6+13=19.

Mikko Haaparanta on Ketterän kasvatti, joka on tulokaskaudellaan Mestiksessä pelannut 27 ottelua tehoin 8+0=8 keräten 30 jäähyminuuttia. Pääosin Ketterän A-nuoria viimeisen neljän kauden aikana edustanut 21-vuotias Haaparanta on A-nuorten Mestiksessä tehnyt yhteensä 108 ottelussa tehopisteet 60+68=128.

Ketterä tiedotti tiistaina myös, että puolustaja Marlo Koponen siirtyy lainalle Mikkelin Jukureihin. Koposen laina kestää kolmen ottelun verran 26. joulukuuta saakka.

SaiPalla ja Ketterällä on yhteistyösopimus, jolla halutaan helpottaa pelaajien siirtymistä seurojen välillä. Sopimus kattaa edustusjoukkueiden lisäksi myös seurojen A-nuorten joukkueet.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next