keskiviikko, 12 joulukuu 2018 09:41

IPK:ssa pelaajaliikennettä - Aleksi Autio ei jatka Iisalmessa

IPK tiedotti keskiviikkona purkaneensa maalivahti Aleksi Aution sopimuksen.

IPK:n maalia toista kautta vartioinut Aleksi Autio ja IPK ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Aloite sopimuksen purkamiseen tuli pelaajalta. 

Autio on kärsinyt pitkään alaraajavammasta, joka on vaikeuttanut täysipainoista pelaamista ja harjoittelua. Vamma vaatii jatkotutkimuksia ja mahdollista leikkaushoitoa. IPK etsii aktiivisesti toista maalivahtia Elmeri Metsävainion pariksi. 

Walli ja Nousiainen tämän viikon IPK:n mukana – Riekkinen ja Kinnunen poissa 

Vahvistuksia IPK saa puolustukseen tämän viikon otteluihin, kun Juuso Walli ja Kim Nousiainen liittyvät IPK:n mukaan tämän viikon kolmeen otteluun. 

Nousiainen on KalPan sopimuspelaaja ja on edustanut KalPaa nuorten liigassa tällä kaudella 31 ottelussa tehoin 7+20. 18-vuotias puolustajalupaus juhli viime keväänä nuorten Suomen mestaruutta sekä alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta Suomen paidassa.  

22-vuotias Porista lähtöisin oleva Walli on edustanut koko uransa Ässiä, lukuun ottamatta kevättä 2017, jolloin hän juhli Mestis-mestaruutta SaPKon riveissä. Wallin sopimus kattaa 3 ottelua ja tilannetta tarkastellaan tarkemmin tauon jälkeen. 

Joona Riekkinen puolestaan on tänään KalPan kokoonpanossa ja on viikonlopun nuorten maajoukkueen mukana, kun joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa MM-leirille. Riekkinen taistelee paikasta Kanadassa 26.12. alkavissa MM-kisoissa.

Puolustaja Saku Kinnunen on sivussa ainakin tämän viikon sairastumisen vuoksi. 

Hyökkääjä Mika Hyvärisen tilannetta seurataan viikko kerrallaan.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next