perjantai, 07 joulukuu 2018 13:38

Dan Nybondas jatkaa Imatran Ketterän paidassa

Imatran Ketterä on kiinnittänyt hyökkääjä Dan Nybondaksen riveihinsä.

Marraskuun puolessa välissä Ketterän mukaan liittyneen hyökkääjä Dan Nybondaksen koeaika on johtanut sopimukseen ja pelaaja jatkaa Imatralla.

Espoossa syntynyt, Helsingin IFK:n kasvatti Dan Nybondas, 22, saapui Ketterään Pohjois-Amerikasta Quinnipiacin yliopistosta. Nybondas harjoitteli viime kaudelle koko kauden normaalisti, mutta pelejä yliopistosarjassa ei kertynyt.

Aikaisempaa taustaa Nybondasilta löytyy HJK:n, GrIFK:n, Bluesin sekä HIFK:n junioreista. Toissa kaudella Nybondas pelasi HIFK:ssa Nuorten Liigaa. 

Tällä kaudella Nybondas on Ketterässä pelaamissaan kuudessa ottelussa kerännyt tehopisteet 1+2=3

-Nähdään iso potentiaali. Kokoisekseen taitava, hyvin pelin näkevä pelaaja. Paljon on vielä matkaa ja sen huomaa, että hän on ollut pitkään pelaamatta. Nyt aletaan työskentelemään hänen liikkeensä kanssa. Työtä on paljon edessä, mutta pelaaja on motivoitunut ja haluamme katsoa tämän kortin loppuun asti, kommentoi Nybondaksen sopimusta päävalmentaja Maso Lehtonen

HPK:sta Ketterässä lainalla ollut hyökkääjä Jaakko Kuusisto on puolestaan palannut takaisin Hämeenlinnaan liigajoukkueen vahvuuteen.

Ketterän hyökkääjät Toni Jalovaara ja Henry Karjalainen vahvistavat viikonloppuna Kotkan Titaaneja Suomi-sarjassa, kun kotkalaisjoukkue kohtaa lauantaina kotonaan JHT:n ja sunnuntaina Jyväskylässä Riemun.

Tiedote: Ketterä

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next