maanantai, 03 joulukuu 2018 16:42

TUTOn Julius Pohjanoksa Mestiksen kuukauden pelaaja

TUTO Hockeyn maalivahti Julius Pohjanoksa on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi.

TUTO Hockeyn maalivahti Julius Pohjanoksa on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi. Pohjanoksan hyvät otteet siivittivät TUTOn marraskuussa kohti Mestiksen kärkeä ja parhaimmillaan turkulaiset liitivät marraskuussa viiden ottelun voittoputkessa.

Pohjanoksa itse on myös vakiinnuttanut paikkansa Mestiksen torjuntapörssin kärkisijoilta. Viidessä viimeisessä ottelussa Pohjanoksa on päästänyt vain neljä kiekkoa selkänsä taakse.

- Kiitos ja hyvältähän tällainen palkinto totta kai tuntuu! Hyvän marraskuun takana on hyvä pitkäjänteinen harjoittelu ja vahva luotto omaan tekemiseen, sekä isona osana myös joukkueen hyvä pelaaminen, Pohjanoksa sanoo.

Marraskuun aikana Pohjanoksa pysäytti kiekot yli 94-prosenttisesti ja napsi voittoja tasaiseen tahtiin. Pohjanoksa on saanut TUTOn riveissä paljon vastuuta ja 22-vuotiaan maalivahdin itseluottamus on kunnossa.

- Kyllähän tällaiset onnistumiset aina ruokkivat itseluottamusta paljon ja kertovat, että on jotain tullut tehtyä oikein, Pohjanoksa summaa.

Loppukauden tavoitteet ovat myös nuorelle maalivahdille selvät.

- Loppukauden tavoitteena on jatkaa hyvää virettä koko kauden ja kehittää koko ajan omaa pelaamista sekä auttaa sitä kautta joukkuetta menestymään, Pohjanoksa linjaa.

- Ja kyllähän joukkueena ainoa tavoite on Mestiksen mestaruus!

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next