maanantai, 03 joulukuu 2018 13:58

Kiekko-Vantaan Eetu Torpström Mestiksen kuukauden tulokas

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu Kiekko-Vantaan puolustaja Eetu Torpström.

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu Kiekko-Vantaan puolustaja Eetu Torpström. Marraskuussa Torpström saalisti Kiekko-Vantaan takalinjoilla 10 pelaamassaan ottelussa tehot 3+3.

Nousujohteista kautta pelaava Torpström on ollut syyskaudella yksi isoista tekijöistä Kiekko-Vantaan puolustuksessa. Valinta kuukauden tulokkaaksi lämmittää myös 21-vuotiaan puolustajan mieltä.

- Totta kai se valinta hyvältä tuntuu. Hyvin on peli kulkenut tässä syyskaudella ja saanut itsekin onnistumisia. Tällainen ruokkii kyllä vielä lisää itseluottamusta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Torpström kommentoi.

Mikä on sitten nuoren puolustajan hienon alkukauden takana?

- Hyvin on nyt päässyt treenaamaan ja paljon tehty töitä niin sitä kautta peli on lähtenyt kulkemaan. Paljon saanut vastuuta ja pelata ja sitä kautta saanut niitä onnistumisiakin, Torpström summaa.

Kiekko-Vantaa on parantanut peliään paljon ja viimeisestä neljästä pelistään vantaalaiset ovat voittaneet kolme. Joukkueen tavoitteena on nousta kohti sarjataulukon kärkipäätä.

- Paremmin lähtenyt peli kulkemaan joukkueella koko ajan. Puolustuspeli on saatu uomiin ja vähän päästetty maaleja nyt omiin. Hyökkäyspäähänkin saatu lisää tehoja ja sitä pyritään myös parantamaan.

- Totta kai tavoitteena on nousta sarjassa jatkuvasti ylöspäin ja kerätä entistä enemmän pisteitä, Torpström päättää.

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next