torstai, 01 marraskuu 2018 11:38

LeKin Kristian Tanus Mestiksen kuukauden tulokas

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu LeKin 18-vuotias hyökkääjä Kristian Tanus.

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu LeKin 18-vuotias hyökkääjä Kristian Tanus. Lokakuussa Tanus viimeisteli 11 ottelussa tehopisteet 10+8.

Huimasta lokakuusta nuori hyökkääjä antaa kunniaa myös joukkuetovereille.

- Tottakai tuollainen palkinto kertoo, että on onnistunut suht hyvin alkukauden peleissä ja se tuo lisää intoa loppukauteen. Kyllä mä sanon, että ketjukaverit ovat aika isosti auttaneet ja kun sai alkuun heti onnistumisia niin itseluottamuskin nousi, Tanus kertoo.

- Loppukaudeksi pyritään jatkamaan joukkueena ja henkilökohtaisesti samalla lailla ja pyritään kehittymään joka päivä paremmaksi pelaajaksi!

Minkälainen pelaaja kuukauden tulokkaaksi valittu Tanus on LeKin päävalmentajan Miikka Kuuselan silmin?

- Kristian on taitava ja peliä hyvin ymmärtävä pelaaja. Luistelutaitavuus pienessä tilassa auttaa myös rytmittämään peliä hyvin ja tekemään tilaa itselleen ja sitä kautta myös ketjukavereille. Lisäksi Kristianin laukaus on hyvä ja yllättävä. Fysiikka hänellä on mennyt eteenpäin selkeästi, vaikka edelleen tällä saralla hommia riittää, jotta nuoren miehen kaikki potentiaali saadaan ulosmitattua, Kuusela kertoo.

- Potentiaali on kuitenkin kiistaton, mutta arjen työmäärä määrittää tulevaisuuden, Kuusela jatkaa.

Jatkossa kuukauden tulokkaan sekä kuukauden pelaajan lisäksi valitaan myös kuukauden tähdistökentällisen, joka julkistetaan myöhemmin tänään torstaina 1. marraskuuta.

Kuva: Jarno Hietanen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next