keskiviikko, 31 lokakuu 2018 10:12

Kurtis McLean siirtyy TUTO-paitaan maaottelutaukoon asti ulottuvalla sopimuksella

TUTO Hockey on pestannut riveihinsä 37-vuotiaan hyökkääjän Kurtis McLeanin maaottelutaukoon asti ulottuvalla sopimuksella.

TUTO Hockey on solminut maaottelutaukoon asti ulottuvan pelaajasopimuksen 37-vuotiaan hyökkääjän Kurtis McLeanin kanssa.

Oikealta laukovalle keskushyökkääjälle on kertynyt kokemusta lähes kaikista maailman huippusarjoista NHL:stä lähtien. Suomalaiset muistavat kanadalaishyökkääjän kenties parhaiten Rauman Lukossa vietetystä ajasta. Kaudella 2010-11 McLean nakutteli Lukossa tehoja lähes piste per peli tahtiin, viimeistelemällä 60 runkosarjaottelussa 55 pistettä. Yhteensä taitavalla pelintekijällä on vyöllään 102 runkosarjaottelua (34+64=98) sekä 17 playoff-peliä (6+6=11) Liigassa.

Edeltävät kaksi kautta McLean kiekkoili itävaltalaisen Graz 99ersin riveissä EBEL-liigassa.

Kurtis McLean liittyy TUTOn vahvuuteen vieraspelissä KOOVEEta vastaan Tampereella keskiviikkona mikäli siirto ulkomailta saadaan maaliin ajoissa.

- Aloite Kurtisin pelaamiselle tällä viikolla tuli mieheltä itseltään maanantai-iltana. Siirtoprosessi käynnistettiin välittömästi, mutta tarvittavissa paperitöissä menee aikansa ja emme voi olla täysin varmoja pelaako McLean vielä Tampereella.
Tällä erää on sovittu kahdesta seuraavasta pelistä ja maaottelutauon jälkeen katsotaan missä mennään, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kommentoi sopimusta TUTOn tiedotteessa.

TUTOn vahvuuteen liittyy myös puolustaja Eetu Salmela. Salmela saapuu HC Indians Kaarinasta kahden ottelun ajaksi.

- Salmela on ollut "Inkkareitten" paras pakki alkukaudella. Indiansin päävalmentaja Miikka Laaksonen suositteli, että meidän tilanteeseen Salmela voisi olla sopiva palanen. Eetu Salmela on mukana kaksi ottelua ja myös hänen osaltaan päätös jatkosta katsotaan maaottelutauon jälkeen, Aittola jatkaa.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next