perjantai, 24 elokuu 2018 09:53

TUTOlle mieluisa paluumuuttaja - Topi Taavitsainen palaa TUTO-paitaan

TUTO Hockey tiedotti perjantaina hankkineensa riveihinsä Topi Taavitsaisen, joka palaa TUTO-paitaan kahden kauden tauon jälkeen.

Vuosina 2014-2016 TUTOn riveissä pelannut Topi Taavitsainen tekee paluun TUTO-paitaan. 27-vuotias Taavitsainen on kiekkoillut kaksi edellistä kautta pääosin TPS:n riveissä.

Viimeisellä TUTO-kaudellaan Taavitsainen viimeisteli 41 runkosarjaottelussa yhteensä 22 maalia ja 33 tehopistettä. Seitsemässä pudotuspeliottelussa Taavitsainen keräsi tililleen kuusi tehopistettä.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on Taavitsaisen paluusta mielissään.

”Taavitsainen on meille niin tuttu pelaaja, että odotimme hänen ratkaisuaan koko kesän. Lopulta kärsivällisyys kannatti, ja saimme pelaajan, joka täyttää ne kriteerit, joita kärkilaitahyökkääjälle voidaan asettaa.”

Aittolan mukaan Taavitsainen hakee TUTOsta uralleen uutta nostetta.

”Topi ottaa nyt Liigasta askeleen taaksepäin ja palaa Kupittaalle, mennäkseen useamman askeleen eteenpäin.”

Numerolla 65 pelaava Taavitsainen kertoo palaavansa kotoisalle Marli Areenalle hyvillä fiiliksillä ja määrätietoisen tavoitteiden saattelemana.

"Marli Areenalle on aina mukava palata. TUTOlla on todella hyvä nippu kasassa taas alkavalle kaudelle ja tavoitteena on tietenkin kirkastaa se viime kauden hopeamitali kultaiseksi. Tavoitteena on myös pelata ehjä kausi."

TUTO aloittaa Mestis-kautensa 28. syyskuuta kotiottelulla Kokkolan Hermestä vastaan.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next