tiistai, 14 elokuu 2018 15:09

LeKille kolme uutta pelaajasopimusta - kapteeni Sami Laakso jatkaa seurassa

LeKi tiedotti tiistaina kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät maalivahti Arttu Kulmala sekä puolustaja Aleksi Mäkelä. Hyökkääjä Sami Laakso jatkaa myös Lempäälässä.

LeKi on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018-19. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät maalivahti Arttu Kulmala sekä puolustaja Aleksi Mäkelä. Keskushyökkääjä Sami Laakso puolestaan aloittaa Kisa-nutussa jo kuudennen peräkkäisen kautensa.

21-vuotias Kulmala torjui kiekkoja viime kaudella pääosin KHL-seura Kunlun Red Starsin juniorijoukkueessa, mutta loppukaudesta mies nähtiin myös kotimaan sarjoissa Tapparan A-nuorissa.

23-vuotias Mäkelä on puolestaan pelannut viime kaudet pääosin Liigassa. Kaksi edellistä kautta puolustaja vietti Porissa Ässien riveissä ja aiemmin Liiga-kokemusta on kertynyt Tampereen Ilveksen paidassa. Mäkelä on NHL-seura Dallas Starsin varaus kesältä 2013.

LeKin kapteenina viimeiset kaksi kautta toiminut Laakso jatkaa myös seuran vahvuudessa. 26-vuotias Laakso on pelannut Mestistä 207 runkosarjaottelua ja on ennen kauden alkua kautta aikojen neljänneksi eniten Mestistä LeKi-paidassa pelannut pelaaja. Viime kaudella Laakso viimeisteli 37 pelaamassaan ottelussa yhteensä 12 tehopistettä.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next