tiistai, 10 heinäkuu 2018 13:16

HIFK:hon siirtynyt Eero Teräväinen lainalle Jokipoikiin

Puolustaja Eero Teräväinen pelaa ensi kaudella Jokipoikien riveissä.

Jokipoikien yhteistyöseura Helsingin IFK tiedotti tiistaina, että seura on solminut kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Eero Teräväisen kanssa. Näistä ensimmäisen vuoden Teräväinen kiekkoilee lainasopimuksella Mestistä Joensuussa. 

19-vuotias Teräväinen pelasi kaksi edellistä kautta Yhdysvalloissa USHL-junioriliigaa Lincoln Starsissa. Viime kaudella tilille kertyi 60 ottelussa tehopisteet 4+29=33.

Keväällä 2017 Teräväinen oli mukana Suomen alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa voittaneessa joukkueesa ja kuuluu tulevalla kaudella alle 20-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.

"Eero on lahjakas ja erittäin taitava pelaaja. Hänellä oli ottajia monessa suunnassa ja olen erittäin iloinen, että hän valitsi IFK:n. Nyt otetaan hänen kanssaan kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti seuraavia askeleita kohti ammattikiekkoilijan uraa", HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi.

Myös Jokipojissa ollaan tyytyväisiä Teräväisen lainasopimuksesta Joensuuhun. 

"Eero on taitava ja erityisen hyvän pelikäsityksen omaava kiekollinen puolustaja, joka tuo varmasti positiivista kilpailua pakistoomme. Alle 20-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluminen osoittaa sen, että tekemisen taso on korkealla", puheenjohtaja Jarkko Immonen arvioi. 

Eeron isoveli Teuvo Teräväinen pelaa NHL-seura Carolina Hurricanesissa. 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next