tiistai, 15 toukokuu 2018 14:55

Waltteri Lehtonen ja Jere Helenius jatkavat Keuruulla

KeuPa HT solmi jatkosopimukset kahden hyökkääjänsä kanssa.

Hyökkääjä Waltteri Lehtonen jatkaa KeuPa HT:n riveissä ensi kaudella. Tehokkaan hyökkääjän viime kautta varjosti pitkä loukkaantuminen, jonka takia Lehtonen ehti pelata vain 29 runkosarjan ja viisi pudotuspelien ottelua. Alkukaudesta keuruulaisten kapteenina toiminut Lehtonen ehti silti nakuttaa runkosarjaan komeat tehopisteet 9+14=23.

"Poltetta pelaamaan todellakin jäi. Vaikka mestaruus tietysti lämmitti, tuli käytännössä missattua puolet runkosarjasta ja melkein koko playoffit. Kehittymisen kannalta pelaamisesta nauttiminen on tärkeintä ja Keuruulla se vaan onnistuu parhaiten. Jos vielä meidän yleisölle ja uskomattoman hienoille faneille saataisiin niitä katsomo-olosuhteita kehitettyä, niin paketti alkaisi olla valmis", Lehtonen kommentoi seuran tiedotteessa.

Myös Jere Helenius rustasi nimensä KeuPan tarjoamaan jatkosopimukseen. Nousujohteisen kauden pelannut hyökkääjä keräsi runkosarjan 44 ottelussa tehopisteet 11+18=29. Nokialaislähtöiselle Heleniukselle tuleva kausi on toinen KeuPan riveissä.

Lähde: KeuPa HT

Kuva: Tomi Autio

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next