maanantai, 16 huhtikuu 2018 17:07

KeuPa HT on Mestiksen mestari kaudella 2017-2018

KeuPa HT voitti Mestiksen mestaruuden kaudella 2017-2018. Teemu Huttu toimi ottelun ratkaisijana jatkoajalla kuudennessa ja ratkaisevassa finaalissa.

Marli Areenalla nähtiin maanantaina hieno kamppailu. Tunnelmaa pitivät yllä sekä kotijoukkueen kannattajaryhmä että Keuruulta bussilasteittain saapuneita KeuPan kannattajia. Myös kentällä nähtiin alusta asti finaalien arvoista taistelua, eikä vauhtia ja tunnetta ottelusta puuttunut.

KeuPalla on ollut tapana aloittaa ottelut hieman räväkämmin, kun taas TUTOlla on ollut ensimmäisissä erissä ongelmia saada konetta kunnolla käyntiin. Sama kaava toistui jälleen tänään maanantaina. Ottelua oli pelattu vain hieman päälle minuutti, kun KeuPa-puolustaja Sebastian Kauppila ohitti siniviivalla rohkeasti Aki Juuselan, pisti ranteet lukkoon ja kiekko livahti maaliin. Avauserä sujui hienoisesti KeuPan komennossa, mutta lisämaaleja ei nähty.

TUTO oli jälleen kerran toisessa erässä vahva. Isäntien otteet paranivat huomattavasti ja palkinto siitä saatiin, kun ottelua oli pelattu 27.38. Kokenut Aki Keinänen laukoi kiekon aloitusvoiton jälkeen rystyllä maaliin ohi Lassi Lehtisen. Erän lopulla Keinänen oli iskeä toistamiseen, mutta hurja lämäri ei osunut tolppaa lähemmäs.

Kolmannessa erässä KeuPa paransi peliään ja peli vyöryi usein kohti Julius Pohjanoksan maalia. Pohjanoksa pelasi jälleen loistavan ottelun TUTOn maalilla. TUTOlla oli myös ajoittain omat paikkansa, mutta molempien maalivahtien hyvien vireiden ansiosta ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoajan alussa TUTOn Aki Juusela luisteli vahvasti omasta päästä KeuPan alueelle asti ja ampui kovan rannelaukauksen, joka ohitti Lassi Lehtisen, mutta osui KeuPan maalin tolppaan. Pian tämän jälkeen KeuPan kapteeni Markus Jokinen pelasi huippupaikan Roni Allenille, mutta Pohjanoksa torjui.

Tämän jälkeen rävähti! KeuPan sentteri Teemu Huttu iski TUTOn maalin edestä irtokiekon verkkoon. KeuPalle näin neljäs voitto ja tätä kautta mestaruusjuhlat olivat valmiit alkamaan.

KeuPa HT:n mestaruus on sen seurahistorian ensimmäinen Mestiksessä. 

Mestis onnittelee tuoretta mestaria!

Kuva: Tomi Autio

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next