torstai, 12 huhtikuu 2018 12:06

Finaalitaistelu jatkuu perjantaina Turussa

TUTO Hockeyn ja KeuPa HT:n tasaisen finaalisarjan neljäs ottelu pelataan perjantaina Turussa.

Viikonloppuna pelataan finaalipelejä sekä Turussa että Keuruulla. Sarja on tällä hetkellä keuruulaisten hyväksi 2-1. Superviikonlopun ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina Turussa, jälkimmäinen lauantaina Keuruulla.

Joukkueet kohtasivat tasaisissa merkeissä keskiviikkona Keuruulla. Kotijoukkue oli tuolloin parempi maalein 2-1. Loistavan pudotuspelikevään pelannut Lassi Lehtinen oli jälleen mies paikallaan 26 torjunnallaan. Lehtinen otti aivan ottelun loppusekunneilla todellisen gamesaverin, kun hän venyi kiekon tielle varman näköisessä maalipaikassa. Toinen voiton takuumies oli Markus Jokinen, joka on jatkanut pudotuspeleissä vahvaa kauttaan. Maalitykki on iskenyt 12 pudotuspeliottelussa peräti 10 kertaa kiekon häkkiin. Keskiviikkona hän vastasi KeuPan tasoitusmaalista.

TUTO sai viime otteluun kokoonpanoonsa takaisin tähtisentteri Niclas Luceniuksen, jonka 13 ottelun kakku tuli lusittua. Taituri syöttikin heti turkulaisten ensimmäisellä ylivoimalla paikan Kalle Valtolalle, josta tehopakki ei erehtynyt. Perjantaina Lucenius pääsee pelaamaan pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen.

Perjantain ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 18.15.

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Yle TV2 ja Yle Areena

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next