lauantai, 31 maaliskuu 2018 22:22

Sunnuntaina ensimmäinen katkon paikka

TUTO Hockeyn ja SaPKon sarja jatkuu heti sunnuntaina Turussa. Kotijoukkueella on mahdollisuus katkaista sarja.

TUTO onnistui lauantaina Ylen TV-ottelussa hakemaan vierasvoiton Savonlinnasta ja siirtyi näin sarjassa 3-2-johtoon. Suurimmaksi sankariksi kahdessa viime ottelussa on noussut TUTOn maalivahti Julius Pohjanoksa. Hänelle on merkattu kyseisissä otteluissa yhteensä 75 torjuntaa. SaPKo on onnistunut ohittamaan tulikuuman maalivahdin vain kahdesti. Lauantaina voittomaalista vastasi Niklas Näppi, joka on äitynyt mainioon vireeseen ratkaisupeleissä. Voittomaali oli jo toinen tässä sarjassa Näpille. Laituri johtaa TUTOn sisäistä pistepörssiä pudotuspeleissä tehopistein 5+3=8.

SaPKoa on vaivannut viimeisimmissä otteluissa tehottomuus maalipaikoissa. Lauantain ottelussa sillä oli lukuisia huippupaikkoja mm. ottelun loppuhetkien kirivaiheessa. Joukkue ei myöskään onnistunut yhdeksän ylivoimaminuutin aikana saamaan kiekkoa turkulaisten häkkiin. Pasi Räsäsellä on kuitenkin käytössään neljä laadukasta hyökkäysvitjaa, joten Pohjanoksalle tai vaihtoehtoisesti Karolus Kaarlehdolle on syytä odottaa hikistä iltapuhdetta myös sunnuntaina.

Mikäli SaPKo onnistuu huomenna hakemaan vierasvoiton Turusta, siirtyy ratkaisu seitsemänteen peliin, joka pelataan ensi tiistaina Savonlinnassa. Mestiksen finaalit käynnistyvät ensi perjantaina Keuruulla. Pronssipeli pelataan samana päivänä.

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next