perjantai, 30 maaliskuu 2018 13:51

SaPKon ja TUTOn välieräsarja jatkuu lauantaina Savonlinnassa

SaPKo ja TUTO Hockey lähtevät lauantain otteluun tasatilanteesta 2-2.

SaPKon ja TUTO Hockeyn sarja on edennyt todella tasaisissa merkeissä. Kotijoukkue on juhlinut tähän mennessä jokaisessa ottelussa. Lauantaina Savonlinnassa pelattavaan otteluun lähdetään siis otteluvoittojen ollessa tasan 2-2.

Torstaina TUTO oli parempi Marli Areenalla pelatussa ottelussa lukemin 2-1. Voitosta suuri kiitos menee maalivahti Julius Pohjanoksalle, joka ehti kiekon tielle 38 kertaa. Varsinkin kolmannessa erässä hyvän kauden TUTOn tolppien välissä pelannut Pohjanoksa oli kiekkosateessa, sillä hänelle merkattiin 21 torjuntaa tuon 20-minuuttisen aikana. TUTOlla on ollut tapana peluuttaa Pohjanoksaa kotipeleissä ja Karolus Kaarlehtoa vieraspeleissä. Onkin jännä nähdä tuleeko tähän muutos Pohjanoksan loistavan ottelun jälkeen.

SaPKon vahvuutena voidaan pitää neljää tasaista tuloksentekoon kykenevää hyökkäysketjua. Laajasta tuloksentekopotentiaalista kertoo myös se, että pudotuspelien pistepörssin kymmeneltä ensimmäiseltä sijalta löytyy peräti seitsemän SaPKon pelaajaa. Erityishuomio kiinnittyy 2.ketjuksi merkattuun kapteeni Joona Monton johtamaan vitjaan, jossa laidoilla viilettävät pitkästä loukkaantumisesta kauden aikana käsinyt Rasmus Hämäläinen sekä Toni Henttonen. Ketju on löytänyt erinomaisen vireen, josta kertoo se, että Monto ja Hämäläinen ovat pelanneet kevään ratkaisupelit yli pisteen per peli -tahdilla.

Lauantain ottelu käynnistyy tuttuun tapaan kello 17.00.

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Lisäksi Yle TV2 televisioi ottelun suorana lähetyksenä.

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next