keskiviikko, 28 maaliskuu 2018 17:43

KeuPa HT etenee Mestis-finaaleihin!

Läpi kauden kerrassaan hienosti pelannut KeuPa HT on varmistanut paikkansa Mestis-finaaleissa. Keskiviikkoillan neljännessä välierässä joukkue haki 2-3-vierasvoiton Joensuusta. 

Neljännessä ottelussa Joensuussa KeuPa oli parempi numeroin 2-3 (0-2, 0-1, 2-0). Keuruulaisten maalintekijöinä kunnostautuivat Miro-Pekka Saarelainen, Teemu Huttu ja Henri Niemi. Loistovireiselle KeuPa-molari Lassi Lehtiselle 20 torjuntaa. 

Jokipojat nousi päätöserässä vielä kovaan taisteluun, kun Oskari Lehtinen ja Timo Hiltunen osuivat, ja yhtäkkiä peli oli tilanteessa 2-3. Kiri jäi kuitenkin tuohon ja näin KeuPa upeasti Mestiksen finaaleihin.

KeuPa on ollut tällä kaudella kova. Joukkue oli koko kauden runkosarjan ykköspaikalla, puolivälieräsarjassa kaatui LeKi otteluvoitoin 4-1 ja nyt välieräsarjassa kaatui Jokipojat tylysti otteluvoitoin 4-0. 

Finaalivastustaja KeuPalle tulee kaksikosta TUTO-SaPKo. Joukkueet jatkavat omaa välieräsarjaansa torstai-iltana Turussa. Savonlinnalaisnippu johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next