keskiviikko, 28 maaliskuu 2018 09:05

Peliitatkin mukaan kausikorttihaasteeseen

Kausarihaaste leviää Mestis-joukkueiden keskuudessa. Myös Peliitat on mukana tempauksessa.

Heinolan Peliitat aloittaa kausikorttikampanjan, joka jatkuu huhtikuun loppuun asti. Mestiksessä myös RoKi ja SaPKo ovat toteuttaneet vastaavan kampanjan.

Peliitoilla kauden 2018–2019 kausikortin hinnaksi muodostuu 59 euroa, mikäli huhtikuun loppuun mennessä kausikortteja varataan vähintään 1 000 kappaletta. Varaus on sitova, mutta kortti tulee maksettavaksi vasta, kun kampanja on vahvistettu onnistuneeksi eli tuhat korttia on saatu täyteen.

”Nyt ei hinnan pitäisi olla enää kausikortin hankkimisen esteenä. Peliittojen kausikortti on jatkossa lisäksi myös etukortti, jolla saa paikallisten yritysten palveluista ja tuotteista alennuksia”, kommentoi Peliittojen toimitusjohtaja Josse Mielonen seuran tiedotteessa.

Viime kausina Peliittojen kausikorttimyynti on pyörinyt noin 150 kortin tienoilla. Kampanjan toteutuessa yhden runkosarjaottelun hinnaksi tulee 2,36 euroa.

”Tavoite on kova, mutta samalla meille myös hyvä mittausväline, jolla näemme, kuinka laaja meidän katsoja- ja kannattajapotentiaali todellisuudessa on. RoKin tavoite juuri päättyneellä vastaavalla kampanjalla oli myydä 1979 kausikorttia ja he päätyivät lukuun 2274, jota pidän erittäin rohkaisevana tuloksena”, Mielonen sanoo. 

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next