maanantai, 26 maaliskuu 2018 11:09

Jatkuuko kotitaika SaPKon ja TUTO Hockeyn välieräsarjassa?

SaPKo ja TUTO lähtevät välierien kolmanteen otteluun tiistaina tasatilanteesta, sillä molemmat veivät nimiinsä ensimmäiset kotiottelunsa.

SaPKon ja TUTOn kaksi ensimmäistä välieräkohtaamista ovat molemmat venyneet ylitöiksi, kun sekä Savonlinnassa että Kupittaalla voittaja selvisi vasta jatkoerässä. SaPKo voitti ensimmäisen ottelun 4–3 ja TUTO toisen ottelun samoin lukemin. Lauantain ottelussa TUTOn voittomaalin viimeisteli ensimmäisessä jatkoerässä Niklas Näppi.

SaPKon pelaajat ovat miehittäneet vahvasti pudotuspelien pistepörssin kärjen. Pörssin viisi ensimmäistä nimeä ovat kaikki savonlinnalaisten riveistä. Eniten pisteitä pudotuspeleissä on tähän mennessä tehnyt Mikko Lahtela tehoin 9+5=14. TUTOn paras pistemies tällä hetkellä on Niko Ahoniemi tehoilla 3+4=7.

Turkulaisten molemmat maalivahdit ovat esittäneet pudotuspeleissä hyviä otteita. Julius Pohjanoksan torjuntaprosentti on kolmen pelatun ottelun jälkeen 95,00, ja Karolus Kaarlehto on torjunut neljä peliä torjuntaprodentilla 92,54. SaPKo-vahti Roope Urpolahti on pelannut seitsemän ottelua ja hänen torjuntaprosenttinsa on 88,71.

Kolmas välieräottelu pelataan tiistaina SaPKon kotikaukalossa Savonlinnassa. Mestiksen finaaleihin etenee neljällä voitolla.

Ottelu suorana lähetyksenä:

Fanseat

Elisa Viihde Sport

Ti 27.3. kello 18:30:

SaPKo–TUTO Hockey (1–1)

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next