maanantai, 26 maaliskuu 2018 02:42

KeuPa isännöi Jokipoikia kolmannessa välieräottelussa

Runkosarjavoittaja KeuPa on ollut vakuuttava myös pudotuspeleissä. Maanantai-iltana joukkue isännöi Jokipoikia välierien kolmannessa ottelussa. 

Perjantain välieräavauksessa KeuPa otti kotikaukalossaan niukan 3-2-jatkoaikavoiton Jokipojista. Ratkaisumaalin iski keuruulaisten Markus Jokinen. Myös toinen ottelu lauantaina Joensuussa oli todella tasainen ja lopulta KeuPa otti siinäkin voiton, nyt numeroin 1-2. 

KeuPan pistelinkona pleijareissa on toiminut Jokinen, jolla on kasassa mukavat tehot 5+3=8. Jokisen jälkeen tehopisteitä on jakautunut tasaisesti lukuisille keuruulaispelaajille. Jokipoikien tehokkaimpina ovat tällä hetkellä Oskari Lehtinen ja Mika Koivisto, joilla on molemmilla kasassa tehot 4+1=5.

KeuPa-maalivahti Lassi Lehtinen on pelannut pudotuspeleissä kuusi ottelua kerrassaan hienolla torjuntaprosentilla 95.2. Jokipoikien maalivahti Sebastian Ylönen on pelannut niin ikään kuusi ottelua ja hänen torjuntaprosenttinsa on 91.2.

KeuPa johtaa välieräsarjaa siis otteluvoitoin 2-0 ja neljällä voitolla etenee Mestiksen finaaleihin. Toisessa välieräparissa SaPKo ja TUTO (otteluvoitot 1-1) pelaavat kolmannen ottelunsa tiistaina Savonlinnassa. 

Ottelu suorana lähetyksenä: 
Fanseat 
Elisa Viihde Sport 

Ma 26.3. klo 18:30: 
KeuPa - Jokipojat (2-0) 

Kuva: Sami Kemppainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next