perjantai, 23 maaliskuu 2018 18:27

Välierien ensimmäiset osat taputeltu - KeuPalle ja SaPKolle jatkoaikavoitot

Mestiksen välierät starttasivat tasaisissa merkeissä. KeuPa HT ja SaPKo ottivat tasaisista peleistä voitot.

SaPKo ja TUTO Hockey aloittivat perjantaina oman välieräsarjansa Savonlinnassa tasaisissa merkeissä. Ottelu alkoi räväkästi kotijoukkueen osalta. Toni Henttonen iski välierien avausmaalin, kun ottelua oli pelattu vain 55 sekuntia. 

SaPKo aloitti myös toisen erän vahvasti. Tällä kertaa ei erää ehtinyt heilahtaa kuin 15 sekuntia eteenpäin, kun SaPKo löi kiekon verkkoon. Maalintekijänä Niklas Salo, joka oli jo runkosarjassa SaPKon pistevastuusta suuressa osassa. Toisen erän lopulla oli TUTOn vuoro iskeä. Matias Haaranen teki tasoitusmaalin, kun ottelua oli kulunut 35.32.

Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa 2-2. Vieraat menivät kuitenkin ensimmäistä kertaa johtoon, kun pudotuspeleissä erinomaisesti esiintynyt Niko Ahoniemi pöllytti verkkoja reilun minuutin jälkeen. Johtoasemaa ei kuitenkaan kestänyt kuin kuutisen minuuttia. Rasmus Hämäläinen toi SaPKon tasoihin ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoaika ei kauaa kestänyt, sillä SaPKon kapteeni Joona Monto otti ratkaisijan viitan harteilleen ja voittomaali syntyi ajassa 63.54. Voittomaaliin syöttöpisteet Rasmus Hämäläiselle ja Toni Henttoselle. Sarja jatkuu heti huomenna lauantaina Turussa klo 19.00.

Myös KeuPalle jatkoaikavoitto

KeuPa HT ja Jokipojat tekivät vakuuttavaa jälkeä puolivälierissä. KeuPa HT hallitsi sarjaa LeKiä vastaan ja otti jatkopaikan voitoin 4-1. Jokipojat puolestaan selvitti tiensä välieriin puhtaasti 4-0 Ketterää vastaan.

Jokipojat aloitti perjantain ottelussa maalinteon ensimmäisessä erässä. Vahvan kevään pelannut Mika Koivisto vei joensuulaiset johtoon ylivoimalla, kun ottelua oli pelattu vain reilut neljä minuuttia. KeuPan kapteeni Markus Jokinen toi kotijoukkueen tasoihin hieman ennen ottelun puoliväliä.

Ajassa 34.20 Jokipoikien Jani Ollitervo sulki kiekon kädellään maalivahdin alueella. Tästä tuomittiin KeuPalle rangaistuslaukaus, jonka Lauri Huhdanpää upotti varmasti verkon perukoille. Tuukka Rajamäki toi kuitenkin Koiviston tapaan ylivoimaosumalla Jokipojat tasoihin toisen erän loppupuolella. Koivisto itse nappasi osumaan syöttöpisteen.

Ottelupöytäkirjaan ei kolmannessa erässä saatu merkintöjä torjuntojen lisäksi. Näin ratkaisua haettiin jatkoajalta. Sitä ehdittiin pelata vain reilu minuutti, kun Markus Jokinen räjäytti KeuPan kotihallin riemuun. Voittomaaliin syöttöpisteet Jesse Pelamolle ja Samuli Ratiselle. Sarja jatkuu huomenna lauantaina klo 17.00 Joensuussa.

Välierien tulokset perjantaina 23.3.:

KeuPa HT - Jokipojat 3-2 JA

SaPKo - TUTO Hockey 4-3 JA

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next