torstai, 22 maaliskuu 2018 20:18

JHT:n Väkeväiselle kahden ottelun pelikielto

JHT:n Ville-Veikko Väkeväiselle tuomittiin kahden ottelun pelikielto keihästämisestä.

JHT:n Ville-Veikko Väkeväiselle tuomittiin 21.3. pelatussa ottelussa 5min + pelirangaistus keihästyksestä. Erotuomarin ja otteluvalvojan raporttien perusteella määrään Väkeväiselle kahden ottelun pelikiellon. Väkeväinen kärsii kieltonsa 23.3. alkaen kahdessa seuraavassa ottelussaan.

SÄÄNTÖ 161 – KEIHÄSTYS

MÄÄRITELMÄ: Pelaaja pistää vastustajaa tai yrittää pistää vastustajaa mailan lavan kärjellä joko yhdellä kädellä tai kahdella kädellä pidetyllä mailalla.

ii. Pelaajalle, joka keihästää vastustajaa, tuomitaan iso rangaistus ja automaattinen pelirangaistus tai ottelurangaistus.

iii. Pelaajalle, joka vahingoittaa tai piittaamattomasti vaarantaa vastustajaa keihästämällä, tuomitaan ottelurangaistus.

Mikäli pelaaja vaihtaa joukkuetta/seuraa, on joukkueenjohtajan/seuran velvollisuus tiedottaa pelikiellosta uutta seuraa/joukkuetta. Pelaajalla on myös itse velvollisuus noudattaa hänelle määrättyä pelikieltoa.

Tästä päätöksestä on valitusoikeus Urheilun Oikeusturvalautakuntaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksiannosta Urheilun Oikeusturvalautakunnan sääntöjen mukaisesti.

Ystävällisesti

Pasi Järvinen, kurinpitäjä

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next