sunnuntai, 18 maaliskuu 2018 21:41

Tulikuuma ottelupari IPK-SaPKo jatkuu maanantaina

Mestiksen puolivälierissä on jäljellä enää yksi ottelupari - ja se on tulikuuma vääntö IPK:n ja SaPKo:n välillä. Maanantai-illan kuudenteen matsiin lähdettäessä otteluvoitot ovat SaPKolle 3-2. 

Runkosarjassa toiseksi sijoittuneella SaPKolla on mahdollisuus edetä maanantaina välieriin. Runkosarjaseiska IPK on pistänyt hienosti kampoihin SaPKolle ja otteluparissa on ollut mahtavaa räiskettä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. 

Kaikki viisi ottelua ovat päättyneet kotivoittoihin. Perjantaina pelattu neljäs kohtaaminen oli uskomaton vuoristoratamatsi, jossa IPK johti ottelua ensin jo numeroin 5-1, jonka jälkeen SaPKo tuli päätöserässä käsittämättömästi tasoihin ja teki myös 5-6-johtomaalin. Tuon jälkeen IPK teki kuitenkin vielä kaksi osumaa ja otti 7-6-kotivoiton. Lauantain viidennessä ottelussa SaPKo otti 6-3-kotivoiton.

Savonlinnalaisten Mikko Lahtela on aloittanut pleijarit kerrassaan upeasti, sillä mies on kerännyt viidestä ottelusta huimat tehot 8+3=11. IPK:n paras pistemies pudotuspeleissä on Topi Piipponen, joka on tehnyt viidessä ottelussa mukavat tehot 5+2=7. 

Viikonloppuna välieräpaikan varmistivat KeuPa, Jokipojat ja TUTO. Maanantaina tai viimeistään keskiviikkona ratkeaa neljäs välieräjoukkue. Välieräsarjat käynnistyvät perjantaina 23. maaliskuuta.

Ottelu suorana lähetyksenä: 
Elisa Viihde Sport 
Fanseat 

Ma 19.3. klo 18:30: 
IPK - SaPKo 

Kuva: Sami Kemppainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next