lauantai, 17 maaliskuu 2018 17:15

KeuPa ja TUTO välieriin!

KeuPa HT ja TUTO Hockey pelaavat Mestiksen pudotuspelien välierissä tällä kaudella. SaPKo otti kolmannen kiinnityksen välieräpaikkaan.

Christian Heljanko tuntui seisovan päällään perjantaina LeKin maalilla, kun hän torjui ottelussa 62 kertaa päästäen vain yhden kiekon taakseen. Lauantaina edes Heljanko ei voinut olla KeuPan välieräpaikan esteenä. KeuPa otti neljännen voittonsa kotiyleisön edessä lukemin 4-0 ja marssi näin välieriin. 

Avauserässä ei vielä maaleja nähty KeuPan painostuksesta huolimatta, mutta toisessa ketsuppipullo aukesi. Ville Paalanen avasi keuruulaisten maalihanat ajassa 25.12. Lauri Huhdanpää ja Joonas Niemelä kasvattivat KeuPan johdon lukemiin 3-0 2.erän loppupuolella. Päätöserässä Teemu Huttu kaunisteli loppulukemiksi 4-0 tyhjään maaliin.

KeuPan lisäksi välierissä nähdään tällä kaudella TUTO Hockey, joka haki neljännen ja ratkaisevan voiton Vantaan Trio Areenalta. Tasainen ja kuuma pudotuspelisarja sai myös tasaisen huipennusottelun. Joonas Hyttinen iski K-Vantaan johtoon kuuden minuutin pelin jälkeen. Sen enempää Karolus Kaarlehto ei suostunut TUTOn maalilla enää antautumaan. Juho Virtanen ja Niklas Näppi sen sijaan osuivat vierailijoiden riveistä. Näin ottelu TUTOlle 1-2 ja koko sarja turkulaisten nimiin lukemin 4-1.

Savonlinnassa pelattuun viidenteen puolivälieräkamppailuun SaPKon ja IPK:n välillä lähdettiin tasalukemista 2-2. Ennen lauantaita oli jokainen ottelu päättynyt kotijoukkueen voittoon ja niin kävi tänäänkin. Paikalle oli löytänyt lukuisa joukko vierailija IPK:n faneja kannustamaan omiaan. Se ei kuitenkaan auttanut karhupaitoja voittoon, vaan pässilauma puski kolmannen kiinnityksen itselleen lukemin 6-3. Ottelun hahmo oli tehot 2+2 naulannut Mikko Lahtela, joka on ollut pudotuspeleissä tolkuttoman kovassa iskussa. Sentterillä on nyt kasassa viidestä ottelusta tehot 8+3=11.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran maanantaina Iisalmessa. Sarja on tuolloin ensimmäistä kertaa katkolla SaPKolle.

Lauantain 17.3. lopputulokset:

KeuPa HT - LeKi 4-0

K-Vantaa - TUTO Hockey 1-2

SaPKo - IPK 6-3

Kuva: Tomi Autio

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next