perjantai, 16 maaliskuu 2018 19:33

LeKi vei maraton-ottelun - Heljankolle huimat 62 torjuntaa

LeKi ja KeuPa HT taistelivat pitkän kaavan kautta perjantai-iltana.

LeKin ja KeuPa HT:n puolivälieräsarja on edennyt keuruulaisten komennossa, eikä perjantai näyttänyt aluksi tekevän poikkeusta. LeKin viime hetkien tasoitus 3.erässä kuitenkin venytti ottelun lähes sadan minuutin mittaiseksi. 

Kaksi ensimmäistä erää etenivät maalittomasti. Jäähyjä jaeltiin puolin ja toisin, mutta ylivoima oli molemmilla joukkueilla tehotonta. LeKi pääsi yrittämään toisen erän puolivälissä peräti viisi minuuttia putkeen ylivoimansa toimivuutta, kun KeuPan Miro-Pekka Saarelainen hölmöili itsensä suihkuun laitataklauksesta. Avausmaali jäi kuitenkin odottamaan itseään.

KeuPan Joel Sund on ollut pudotuspeleissä vahvassa iskussa. Tehokas laituri iski jo pudotuspelien neljännen maalinsa, kun ottelua oli pelattu 46.19. Tuolla maalilla KeuPa oli pitkään kiinni voitossa ja jatkopaikassa, kunnes ajassa 59.36 LeKi onnistui tasoittamaan ilman maalivahtia pelatessaan. Tasoitusmaalin tekijänä kunnostautui kokenut Tomi Peltonen. Näin ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoajalla nähtiin jännittävä tilanne, kun ajassa 68.52 KeuPan maalintekotilannetta käytiin tarkastamassa videolta. Tästä ei kuitenkaan ikinä maalia tuomittu. 

Lopulta ratkaisu nähtiin ajassa 97.17. Roope Laavainen ja Jimi Jalonen alustivat ja helpottavan voittomaalin iski nuori Niko Lahtinen. Christian Heljankolle merkittiin ottelussa peräti 62 torjuntaa. Virkaveli Lassi Lehtinen torjui toisessa päässä 36 kertaa.

Ottelusarja on nyt tilanteessa 3-1 KeuPan eduksi. Joukkueet kohtaavat heti lauantaina uudestaan, tällä kertaa Keuruulla. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next