torstai, 15 maaliskuu 2018 14:04

Kaksi sarjaa katkolla perjantaina

Mestiksen puolivälierät jatkuvat perjantaina. Jokipojilla ja KeuPalla on mahdollisuus edetä jo perjantaina neljän parhaan joukkoon.

KeuPa HT:lla on perjantaina mahdollisuus lähettää LeKi kesälomille. Keuruulaiset ovat ajaneet LeKin tukalaan asemaan, sillä runkosarjan voittaja on ottanut kolmesta ensimmäisestä ottelusta voitot. Keskiviikkona KeuPa ei jättänyt LeKille mahdollisuuksia, vaan hallitsi ottelua alusta asti.

Markus Jokinen vastasi molemmista KeuPan maaleista ja Lassi Lehtinen pelasi maalilla nollapelin. Kuvaavaa on, että Lehtiselle kirjattiin ottelussa vain 11 torjuntaa, kun toisessa päässä Christian Heljanko sai rehkiä peräti 33 torjunnan edestä. Perjantaina LeKi saa kuitenkin taakseen kotiyleisön tuen, joka on suuri etu taistelussa kesälomia vastaan.

Jokipoikien ja Ketterän sarjassa on niin ikään tähän asti vain toinen joukkue juhlinut voittoja. Loistavan runkosarjan pelannut Ketterä on selkä seinää vasten, kun joukkueet kohtaavat PKS Areenalla Joensuussa.

Ketterän tähtipelaajat osoittivat jo pieniä turhautumisen merkkejä keskiviikkona, kun kiekko ei löytänyt millään ohi nollapelin pelanneen Sebastian Ylösen. Runkosarjan pistepörssiä dominoineet Jesse Juntheikki ja Joona Jääskeläinen saivat isoja rangaistuksia ottelun lopussa. Juntheikki ajettiin ulos huitomisen seurauksena kaksi minuuttia ennen päätösvihellystä ja Jääskeläiselle tuomittiin 10 minuutin käytösrangaistus samassa ajassa. Maso Lehtonen ja Pauli Levokari ovat varmasti saaneet joukkueen rauhoitettua ja fokusoitumaan oikeisiin asioihin perjantaita varten. Äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu luvassa Joensuussa.

SaPKon ja IPK:n kuuman sarjan neljäs osaottelu pelataan Iisalmessa. Sarja on edennyt kotivoitoin ja on näin ollen hallitsevalle mestarille tällä hetkellä 2-1. Keskiviikkona nähtiin jälleen tasainen kamppailu Savonlinnassa, joka kääntyi SaPKolle lukemin 4-1. Isäntien kultakypärä Niklas Salo oli jälleen kerran vahvalla pelipäällä tehden tehot 1+2. Myös Mikko Lahtela keräsi mukavat tehot, sillä sentteri iski kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen.

TUTO Hockeyn ja K-Vantaan sarja on ollut ennakko-odotusten mukaisesti tiukka ja tulinen. Keskiviikkona TUTO haki tärkeän ryöstön Vantaalta 2-3-voitolla. Voittomaalista vastasi kolmannen erän alussa kauden mittaan loukkaantumisista kärsinyt Timi Lahtinen. Kultakypärä Kalle Valtola oli jälleen kerran elementissään ja keräsi tehot 1+1. K-Vantaan Miro Mäkinen ja Julius Rantaeskola viettivät molemmat kahden tehopisteen iltaa tehoin 1+1.

Perjantain ottelu on kaikille vapaasti katseltavissa, sillä Yle TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Ottelut perjantaina 16.3. klo 18.30 alkaen:

IPK - SaPKo (otteluvoitot 1-2)

Jokipojat - Ketterä (otteluvoitot 3-0)

LeKi - KeuPa HT (otteluvoitot 0-3)

TUTO Hockey - K-Vantaa (otteluvoitot 2-1)

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Lisäksi Yle TV2 välittää TUTOn ja K-Vantaan välisen ottelun suorana lähetyksenä.

Kuva: Elina Kuivalainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next