tiistai, 13 maaliskuu 2018 13:19

Puolivälierät jatkuvat keskiviikkona - saako Jokipoikien vahva vire jatkoa?

Mestiksen puolivälierät jatkuvat keskiviikkona. Ketterä on tiukan paikan edessä kotihallissaan.

Runkosarjassa säväyttänyt Imatran Ketterä on joutunut ahtaalle kahdessa ensimmäisessä pudotuspeliottelussaan Joensuun Jokipoikia vastaan. Molemmat ottelut ovat päättyneet joensuulaisten voittoon lukemin 5-3. Maanantain kierroksella Jokipoikien kapteeni Samu Pitkänen näytti loistavaa esimerkkiä. Kokenut sentteri tasoitti ottelun ajassa 46.14 ja iski voittomaalin, kun vain hieman reilu kaksi minuuttia oli pelikellossa aikaa. Ketterä pääsee toista kertaa metsästämään avausvoittoa kotiyleisönsä eteen. Imatra Spa Areenalle on lupa odottaa kovaa tunnelmaa kiihkeän sarjan kolmanteen osaan.

LeKi on Ketterän tapaan tiukassa paikassa, sillä se on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan KeuPa HT:ta vastaan. Maanantaina se oli pienestä kiinni, sillä ottelu venyi aina jatkoajalle asti. Ratkaisijaksi nousi lopulta KeuPan Joel Sund ajassa 74.46. Sama mies oli tuonut KeuPan tasoihin kolmannen erän viimeisellä kympillä.

SaPKon ja IPK:n sarja on puolestaan tasalukemissa 1-1. Päävalmentajat ovat pelanneet kovaa mediapeliä, joka on tuonut oman mausteensa savolaisten välienselvittelyyn. Maanantaina IPK juhli ensimmäisessä kotihallissaan pelaamassa Mestiksen pudotuspeliottelussa voittoa lukemin 6-3. Karhupaitojen ykkösketju Aatu Hämäläinen - Samu Pyykkönen - Janne Katosalmi oli tehokkaalla pelipäällä. Samoilta miehiltä odotetaan tehopisteitä myös keskiviikkona.

TUTO otti maanantaina selkeän kotivoiton K-Vantaasta. Erityisesti ylivoimapeli oli turkulaisilla uomissaan Niclas Luceniuksen pelikiellosta huolimatta. Kuudesta maalista viisi syntyi ylivoimalla. Loppulukemat olivat isännille 6-2. Harmaita hiuksia toi Aki Juuselan kolmannessa erässä ottama ulosajo keihästämisestä, josta kurinpitoryhmä ei vielä ole antanut päätöstään.  

Ottelut keskiviikkona 13.3. klo 18.30 alkaen (suluissa voitot tällä hetkellä):

Ketterä - Jokipojat (0-2)

KeuPa HT - LeKi (2-0)

K-Vantaa - TUTO Hockey (1-1)

SaPKo - IPK (1-1)

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Mika Tiira

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next