Toiset puolivälierämatsit maanantaina

Mestiksen kiihkeät puolivälierät jatkuvat maanantai-iltana. Lauantaina käynnistyneet pudotuspelit herättivät heti paljon tunteita kaukaloissa ja niiden ulkopuolella. 

Runkosarjan ykkönen KeuPa ja kakkonen SaPKo aloittivat pleijarit ryminällä, sillä molemmat latoivat seitsemän maalia - keuruulaisnippu LeKin verkkoon ja hallitseva mestari SaPKo IPK:n verkkoon.

Runkosarjan päätöskierroksella pudotuspelipaikkansa varmistanut LeKi yrittää horjuttaa KeuPaa maanantaina kotikaukalossaan. IPK puolestaan isännöi päävalmentaja Janne Sinkkosen (kuvassa) johdolla SaPKoa ja odotettavissa on jälleen suuria tunteita. 

Loistavan runkosarjan pelannut Ketterä kärsi pudotuspeliavauksessa 3-5-kotitappion Jokipojille. Joensuulaisilla on maanantaina herkullinen asetelma lähteä saalistamaan toista voittoa kotikaukalossaan ja samalla Ketterän kantti mitataan toden teolla. 

Rakkaat kiistakumppanit Kiekko-Vantaa ja TUTO pelasivat lauantain puolivälieräavauksessaan ainoastaan reilut 87 minuutin pituisen ottelun, kunnes vantaalaisten Janne Kivilahti teki 3-2-voittomaalin. Joukkueethan tahkosivat viime keväänä Suomen jääkiekkohistorian pisimmän ottelun (157:54 min.). 

Lauantain ottelussa TUTO-kapteeni Niclas Lucenius sai ottelurangaistuksen potkaisusta ja nyt Luceniukselle on mätkäisty 13 ottelun pelikielto. Myös Kiekko-Vantaan valmentaja Tony Virta sai kuuman matsin jälkimainingeissa kahden ottelun toimitsijakiellon. Maanantaina Turussa on odotettavissa jälleen tasainen ja kiivas matsi.

Kaikki ottelut livenä: 
Fanseat
Elisa Viihde Sport

Ma 12.3. klo 18:30 ottelut: 
LeKi - KeuPa 
IPK - SaPKo 
Jokipojat - Ketterä 
TUTO - Kiekko-Vantaa

Kuva: Sami Kemppainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next