maanantai, 05 maaliskuu 2018 10:32

Runkosarja huipentuu keskiviikkona

Jääkiekon Mestiksen runkosarja huipentuu keskiviikkona 7. maaliskuuta ja luvassa on vielä paljon jännitystä ennen pudotuspelejä!

Kaikki 12 joukkuetta ovat pelanneet 49 sarjaottelua ja edessä on vielä yksi matsi. Panoksia riittää, sillä esimerkiksi pudotuspeliviivan tuntumassa LeKi ja Espoo United taistelevat viimeisestä paikasta pleijareihin - ja RoKillakin on vielä seitinohut sauma yltää mukaan kahdeksan parhaan joukkoon.

Koko kauden sarjan kärjessä porskuttanut KeuPa on kaikella todennäköisyydellä runkosarjan voittaja, sillä kakkosena olevalla SaPKolla on ennen päätöskierrosta kolme pistettä vähemmän sekä huomattavasti huonompi maaliero. Monen pudotuspelipaikan jo varmistaneen joukkueen lopullinen sijoitus on vielä mukavasti mysteeri.

Kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin. Sijoille 9 ja 10 päätyneet joukkueet suuntaavat kesälomille. Sijoille 11 ja 12 päätyneet joukkueet joutuvat Mestis-karsintoihin, joihin tulevat mukaan Suomi-sarjan kaksi parasta joukkuetta.

Jos joukkueet ovat runkosarjan päätöskierroksen jälkeen tasapisteissä, ratkaisee maaliero paremmuuden. Puolivälierät käynnistyvät heti lauantaina 10. maaliskuuta. Pääsylippuinformaatiot pudostuspeli- ja karsintaotteluihin ltulevat löytymään joukkueiden verkkosivuilta.

Kaikki ottelut nähtävissä suorina lähetyksinä: 
Fanseat 
Elisa Viihde Sport 

Runkosarjan päätöskierros ke 7.3. klo 18:30: 
LeKi - Peliitat 
TUTO - Hermes 
Espoo United - Kiekko-Vantaa 
Jokipojat - KeuPa 
SaPKo - Ketterä 
IPK - RoKi 

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next