perjantai, 02 maaliskuu 2018 10:52

IPK nousi pudotuspeliviivan yläpuolelle

Mestiksessä pelattiin perjantai-iltana neljän ottelun jännittävä kierros. IPK voitti ns. kuuden pisteen matsissa LeKin ja nousi samalla pudotuspeliviivan yläpuolelle.

 

Janne Sinkkosen (kuvassa) luotsaama IPK meni avauserässä 2-0-johtoon Pasi Kouvalaisen ja Samu Pyykkösen maaleilla. LeKin kokenut Ossi Pellinen kavensi toisessa erässä, mutta päätöserässä lempääläläisnippu ei onnistunut tulemaan rinnalle. Iisalmelaisten maalivahti Aleksi Autiolle 24 torjuntaa ja LeKi-molari Markus Ruusulle 39 torjuntaa.

Hermes puolestaan piti toiveet karsintasarjan välttämisestä elossa, kun joukkue kaatoi kotonaan Espoo Unitedin suurimaalisessa trillerissä numeroin 8-5 (2-1, 2-1, 4-3). Kokkolalaisten Joonas Sammalmaalle muhkeat tehot 3+1. Sijalla 11 makaileva Hermes on nyt neljä pistettä sijalla 10 olevaa RoKia perässä, kun molemmilla on vielä kaksi ottelua pelaamatta. 

Mestis jatkuu heti lauantaina 3. maaliskuuta runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella. Päätöskierros pelataan keskiviikkona 7. maaliskuuta. 

Pe 2.3. lopputulokset: 
TUTO - SaPKo 1-2 ja.
Hermes - Espoo United 8-5
Ketterä - Peliitat 4-3
IPK -LeKi 2-1

Kuva: Shaun Duncan 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next