perjantai, 23 helmikuu 2018 18:31

Viiden ottelun lauantai - kestääkö Autio Ketterän tulituksen?

Runkosarjan loppu häämöttää jo nurkan takana. Lauantaina on jaossa tärkeitä pisteitä viidellä paikkakunnalla.

IPK:n maalivahti Aleksi Autio on pitänyt nollat kahdessa aikaisemmassa IPK:n ottelussa. Sekä LeKi että Hermes ovat saaneet todeta Aution ohittamattomaksi. Veskarinuorukainen on lauantaina kovan paikan edessä, kun 11 voittoa putkeen ottanut Ketterä isännöi karhulaumaa. Ketterän tulitusta johtavat pistepörssin kahta ensimmäistä sijaa miehittävät Joona Jääskeläinen ja Jesse Juntheikki.

K-Vantaa on menettänyt kotietunsa kevään pudotuspeleihin heikon helmikuunsa takia. Lohipaidat ovat voittaneet kuluvan kuun kahdeksasta ottelusta vain kaksi. Kotietutappelussa tilannetta helpotti tasapisteissä olevan TUTO Hockeyn perjantainen kotitappio Jokipojille.

Lauantaina Trio Areenalle vieraaksi saapuu Hermes. Kokkolalaiset pelasivat myös perjantaina. Heinolassa pelatun ottelun loppulukemat olivat vieraille 2-3 rankkarikisan jälkeen. Hermeksen maaleista vastasivat Ketterästä vaihtokaupassa tullut Ville Tenosalmi sekä Ville Ahlgren. Radek Koblizek oli rankkarikisan sankari. Tulos tiesi sitä, että Hermes otti kahdella pisteellä kiinni karsintaviivan yläpuolella niukin naukin olevaa RoKia.

Ottelut lauantaina 24.2. klo 17.00 alkaen:

Espoo United - Jokipojat

Ketterä - IPK

K-Vantaa - Hermes

LeKi - RoKi

SaPKo - Peliitat

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next