SaPKo runteli RoKin - Autiolle toinen nollapeli putkeen IPK:n maalilla

Mestiksessä pelattiin keskiviikkona täysi kuuden ottelun kierros. SaPKo antoi lisähappea haaveilleen runkosarjan voitosta.

SaPKon ja KeuPan välinen piste-ero sarjan kärjessä ennen kierrosta oli kuusi pistettä siten, että SaPKolla oli yksi ottelu vähemmän pelattuna. Keskiviikkona pässilauma ei saanut puskettua voitostaan huolimatta itseään lähemmäs sarjajohtajaa, mutta poistui silti kaukalosta tyytyväisenä hienon esityksensä jälkeen. RoKi joutui nöyrtymään lopulta lukemin 2-6. Se tiesi rovaniemeläisille entistä mutkikkaampaa tietä pudotuspeleihin, kun otteluita on runkosarjassa jäljellä viisi.

SaPKo oli ottelussa hallitsevampi osapuoli myös laukausten osalta. Kesken ottelun maalivahtiaan vaihtaneen RoKin maalivahdeille kertyi  torjuntaa, kun taas Roope Urpolahti joutui SaPKon maalilla venymään kiekon tielle vain 21 kertaa. Ottelun hahmo oli kuitenkin Niklas Salo (kuvan kultakypärä), joka tehtaili makoisat tehot 2+2. Myös puolustaja Jimi Kuronen voi olla iltapuhteeseensa tyytyväinen kolmen syöttöpisteensä myötä.

IPK:n suurin sankari löytyi tolppien välistä, kun joukkue haki pudotuspelihaaveiden osalta elintärkeän kolmen pisteen voiton Lempäälästä. Aleksi Autio torjui lauantaina nollapelin kotiottelussa Hermestä vastaan ja toisti nyt temppunsa LeKin vieraana. Kotijoukkueen Otto Mäkinen pääsi yrittämään jopa rangaistuslaukauksesta Aution ohittamista, mutta iisalmelaisveskari ei ollut ohitettavissa. Kaikkiaan Autiolle kirjattiin 32 torjuntaa ottelussa. 0-2 päättyneessä ottelussa maalinteossa onnistuivat Tatu Kokkola ja Janne Katosalmi.

Keskiviikon 21.2. lopputulokset:

Espoo United - KeuPa HT 1-4

Hermes - TUTO Hockey 1-4

Jokipojat - Ketterä 1-2 JA

K-Vantaa - Peliitat 2-3 JA

LeKi - IPK 0-2

RoKi - SaPKo 2-6

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next