Aki Keinäselle kahden matsin panna

TUTO Hockeyn Aki Keinäselle tuomittiin kahden ottelun pelikielto.

TUTOn Aki Keinäselle tuomittiin 17.2. pelatussa ottelussa 5min + pelirangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta. Luettuani pelaajan kirjallisen vastineen, katsottuani tilanteen tallenteelta, luettuani raportit tilanteesta sekä keskusteltuani tilanteesta kurinpitoryhmässä, päädyin seuraavaan päätökseen:

Määrään Aki Keinäselle kahden ottelun pelikiellon. Keinänen kärsii pelikieltonsa 21. ja 23.2.2018 pelattavissa otteluissa.

SÄÄNTÖ 124 – PÄÄN TAI NISKAN ALUEELLE KOHDISTUVA TAKLAUS

MÄÄRITELMÄ: Pelaaja kohdistaa millaisen iskun tahansa millä tahansa vartalonsa tai varusteensa osalla vastustajan pään ja niskan alueelle tai iskee tai runnoo vastustajan pään suojalasia tai laitaa vasten. Tämä sääntö syrjäyttää kaikki vastaavat pään ja niskan alueelle kohdistuvat teot paitsi tappeluun liittyvät.

Perusteluni tapauksesta:

Keinänen käyttää mailaansa ko. tilanteessa erittäin varomattomasti, ja mailankäyttö aiheuttaa vastustajalle konkreettisen loukkaantumisvaaran. Tämän tapainen mailankäyttö ei ole millään muotoa suotavaa, ja sen myös pelaaja itsekin myönsi. Keinäsellä on myös historiaa sopimattomasta mailankäytöstä, joten haluan tällä päätöksellä viestiä, että huitominen loppuu nyt.

Ystävällisesti,

Pasi Järvinen, kurinpitäjä

(Kuva: Shaun Duncan)

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next