tiistai, 13 helmikuu 2018 13:55

Ystävänpäivän kierros keskiviikkona - RoKi ja IPK vastakkain isossa pelissä

Kaukalossa ei ystävänpäivänäkään tunneta armoa, kun Mestiksessä kiekkoillaan täysi kuuden ottelun kierros.

RoKi ja IPK lähtevät tasaisista asetelmista ystävänpäivän otteluun, joka pelataan Rovaniemellä. RoKi on sarjassa kymmenennellä sijalla, kun taas vierailija IPK majailee juuri ja juuri pudotuspeliviivan yläpuolella kahdeksantena. Joukkueiden välillä on piste-eroa neljä pistettä. Väliin mahtuu lisäksi pisteen IPK:ta perässä oleva Espoo United. Hyviä otteita esittänyt Hermes vaanii kolmikon takana kaksi ottelua vähemmän pelanneena ja seitsemän pistettä IPK:ta perässä. Keskiviikon kamppailusta voidaan hyvällä syyllä siis puhua kuuden pisteen otteluna.

IPK on pelannut viime viikot vakuuttavasti ja lähtee otteluun varmasti itseluottamus kunnossa. Viimeisestä kahdeksasta ottelustaan karhupaidat ovat poistuneet peräti kuudesti voittajina. Lauantaina IPK otti hyvin tärkeät kolme pistettä kotiluolassaan Espoo Unitedilta lukemin 3-1. Maalivahti Aleksi Autio oli elementissään torjuen 28 laukausta.

RoKilla ei ole kulkenut peli vieraskaukalossa, mutta kotiotteluistaan Rovaniemen ylpeys on raapinut mukavasti pisteitä. Viimeksi RoKi on jäänyt kokonaan pisteittä kotiluolassaan joulukuun lopulla. Perjantaina K-Vantaa kaatui upealla nousulla jatkoajan jälkeen Lappi Areenalla lukemin 5-4. RoKi oli jo ottelussa tappiolla 0-4, tehden kaksi maalia ilman maalivahtia pelaten. Kapteeni Henri Joki-Erkkilä toimi ottelun ratkaisijana jatkoajalla.

TUTO Hockeyn ja K-Vantaan kamppailusta Turussa on syytä odottaa tasaista jännitysnäytelmää. Sarjataulukossa peräkanaa sijoilla 4. ja 5. olevat joukkueet taistelevat kiivaasti kotiedusta kevään pudotuspeleihin. Joukkueet ovat pelanneet neljä tasaista vääntöä tällä kaudella, joista voitot ovat lohipaidoille 3-1.

Sarjassa KeuPan jälkeen eniten maaleja tehnyt TUTO jäi perjantaina nollille kotiyleisönsä edessä. TUTOn rosteri on elänyt viime viikkoina loukkaantumisten, Niclas Luceniuksen pelikiellon sekä pelaajasiirtojen myötä. Seura tiedotti maanantaina loukkaantumislistastaan, joka sisälsi seitsemän pelaajan nimet. Nimekkäimpinä poissaolijoina mainittakoon Tomi Wilenius ja Jarmo Jokila, jotka huilaavat peleistä 4-6 viikkoa.

TUTO saa kuitenkin nimekkään kokoonpanon jalkeille, kuten saa myös vierailija K-Vantaa. Laadukkasta hyökkäysarsenaalista on viime otteluissa noussut esiin kakkoskenttää sentteröivä Miro Mäkinen, joka on paukuttanut kolmeen viimeiseen peliin tehot 3+2=5, ja ollut näin mukana puolessa K-Vantaan maaleista.

Keskiviikon 14.2. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - LeKi

Hermes - SaPKo

Ketterä - Jokipojat

Peliitat - KeuPa HT

RoKi - IPK

TUTO Hockey - K-Vantaa

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Tommy Jokelainen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next