Lauantaina neljä matsia - IPK isännöi Espoo Unitedia

Mestiksessä pelataan lauantaina neljän ottelun kierros. Kiekko putoaa jäähän klo 17:00 Iisalmessa, Kokkolassa, Lempäälässä ja Heinolassa.

Iisalmessa pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun Janne Sinkkosen (kuvassa) luotsaama sarjaysi IPK isännöi sarjakasia Espoo Unitedia. IPK kärsi perjantai-iltana 7-4-tappion sarjakärki KeuPan vieraana ja Espoo United puolestaan hävisi Joensuussa Jokipojille niukasti 2-1. Odotettavissa on tasainen matsi.

Lempäälässä LeKi kohtaa SaPKon. Vahvan alkukauden pelannut lempääläläiskotijoukkue on ollut pitkään alavireinen ja joukkue on enää neljä pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. Perjantai-iltana LeKi hävisi hurjavireiselle Ketterälle Imatralla numeroin 4-1. Tahmeasti kautensa aloittanut, mutta sitten vauhtiin päässyt hallitseva mestari SaPKo haki perjantaina kovan 0-1-voiton TUTOn vieraana. Savonlinnalaisten maalivahti Roope Urpolahdelle 41 torjuntaa ja nollapeli.

Hermes isännöi Kiekko-Vantaata. Sijalla 11 oleva Hermes tarvitsee lisää pisteitä noustakseen karsintaviivan yläpuolelle ja on joukkueella yhä oivat mahdollisuudet nousta pudotuspeleihin asti, sillä otteluja on pelattuna pari kappaletta muita vähemmän. Vierasjoukkue Kiekko-Vantaa menetti perjantai-iltana 0-4-johtonsa Rovaniemellä, kun RoKi nousi 5-4-kotivoittoon. 

Heinolassa sarjajumbona majaileva Peliitat kohtaa Jokipojat. Joensuulaisvierailija on ollut jo pitkään vahvassa iskussa, kun taas Peliittojen tilanne sarjan hännillä näyttää sangen pahalta.

Ottelut livenä: 
Fanseat 
Elisa Viihde Sport

La 10.2. ottelut: 
IPK - Espoo United 
Hermes - Kiekko-Vantaa 
LeKi - SaPKo 
Peliitat - Jokipojat 

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next