tiistai, 06 helmikuu 2018 15:04

Ketterä jahtaa kuudetta voittoaan putkeen - Peliitat narraamaan lohipaitoja

Keskiviikkona pelataan viiden ottelun kierros. Monilla joukkueilla pelit kääntyvät jo viimeisen viidenneksen puolelle.

Heinolan Peliitat on jumittunut sarjassa viimeiselle paikalle. Peliittojen suurimpana ongelmana on ollut sen vuotava puolustus, sillä joukkue on päästänyt sarjassa selkeästi eniten maaleja. Toisessa päässä ilonaiheita ovat esittäneet nuoret tulokashyökkääjät Severi Lahtinen, Valtteri Lipiäinen ja Roope Mäkitalo. Ensimmäisenä mainittu on pelannut viime ottelut pääosin sopimusseuransa Pelicansin riveissä.

Peliitat lähtee keskiviikkona kiusaamaan sarjassa neljänneksi tippunutta Kiekko-Vantaata. Lohipaitojen viime aikojen otteissa on ollut parantamisen varaa. Viimeksi vantaalaiset pelasivat viime perjantaina, jolloin sarjakärki KeuPa HT oli isännän ottein parempi lukemin 7-2.

Imatran Ketterällä taas ei alavireisyydestä ole tietoakaan. Maso Lehtonen ja Pauli Levokari ovat penkin takana piiskanneet imatralaiset kovaan lentoon. Joukkue purjehtii viiden ottelun myötätuulessa, joista neljä on tullut kotikentällä. Keskiviikkona joukkue joutuu jälleen bussimatkalle kolmen perättäisen kotiottelun jälkeen, kun Espoo United yrittää kaapia tärkeitä lisäpisteitä Metro Areenalla.

Ketterän tapaan myös Espoo United on löytänyt kevään lähestyessä peliinsä oivan vireen. Tästä osoituksena kolmen ottelun voittoputki. Viimeksi joukkue pelasi lauantaina hakien sarjakakkoselta SaPKolta kaksi pistettä voittolaukauskilpailun jälkeen. Reilu viikko sitten loukkaantumisen jälkeen paluun kokoonpanoon tehnyt Juuso Forsström toimi rankkareiden sankarina, yhdessä kaikki SaPKon viisi yritystä torjuneen Nico Vikstenin kanssa. Nuorelle maalivahdille kirjattiin koko ottelussa 25 torjuntaa ja vain yksi kiekko pääsi livahtamaan hänen ohitseen.

Keskiviikon 7.2. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - Ketterä

Jokipojat - Hermes

K-Vantaa - Peliitat

LeKi - TUTO Hockey

RoKi - KeuPa HT

Ottelut suorina lähetyksinä kotikatsomoihin:

Elisa Viihde Sport (TV, mobiili, selain)

Fanseat (selain)

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next