Imatralla paikallispelin huumaa - Hermes ja RoKi tappelevat isoista pisteistä

Imatralla pelataan keskiviikon neljän ottelun kierroksella kauden viides paikalliskamppailu Ketterän ja SaPKon välillä. Peräpäässä nähdään jännittävä vääntö Hermeksen ja RoKin välillä.

Ketterä on niskan päällä paikalliskamppailuissa SaPKoa vastaan johtaen voittoja 3-1. SaPKo tosin vei joukkueiden viimeisimmän keskinäisen kamppailun, joka pelattiin meneillään olevan kuukauden alussa Imatralla. Tuolloin kolme pistettä lähti SaPKon bussin mukana Savonlinnaan lukemin 1-3.

Ketterällä on allaan nollan pisteen vieraskiertue pohjoisesta. Hermes oli perjantaina parempi lukemin 4-2 ja RoKi lauantaina 5-3. SaPKon on syytä olla tarkkana Jesse Juntheikin kanssa. Taitava pelintekijä on ryövännyt Ketterän kultakypärän itselleen ja on koko sarjan pistepörssissä sijalla neljä tehopistein 12+25=37.

Sijalla kolme oleva SaPKo otti lauantaina tyylipuhtaan 3-0-voiton TUTOsta. SaPKolta löytyy laajuutta tehopisteiden tekoon. Joukkueen kuusi paras pistemiestä mahtuvat neljän tehopisteen sisään. Kapteeni Joona Monto kantaa kultakypärää. Ikitaistelija Niklas Salo on esiintynyt viime aikoina tehokkaasti ja on vain pisteen perässä Montoa.

Koko ajan peliään parantava Hermes hakee neljättä perättäistä voittoa. Vieraaksi Kokkolaan saapuu RoKi, joka on vain neljä pistettä Hermestä edellä sarjataulukossa kaksi ottelua enemmän pelanneena. Pisteet olisivat näin molemmille elintärkeitä pudotus- ja karsintapelien kannalta.

Hermes saa tämän viikon otteluihin lisäapuja hyökkäykseensä Pelicansista. 20-vuotias Miika Tiihonen tuo kokoa joukkueen laituriosastolle. Tiihosen alkukausi on sujunut Pelicansin A-junioreissa, jossa 24 pelissä hän on iskenyt vakuuttavat 17 maalia.

RoKi otti maukkaan voiton lauantaina kotiyleisönsä edessä, mutta viimeisimmästä vierasvoitosta on jo ehtinyt vierähtää pitkä tovi. Viimeksi RoKi on käynyt ryöstämässä vierasvoiton joulukuun alussa IPK:n vieraana. Joukkueen kultakypärää kantaa Tino Metsävainio, joka on latonut 35 otteluun tehopisteet 9+17=26.

Keskiviikon 24.1. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - LeKi

Hermes - RoKi

Ketterä - SaPKo

TUTO Hockey - KeuPa HT

Suorat lähetykset kotisohville:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Mika Tiira

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next