Viikko pakettiin viidellä matsilla - RoKi hakee täydellistä viikonloppua Joensuusta

Lauantaina pelataan viidellä paikkakunnalla: Iisalmessa, Joensuussa, Lempäälässä, Savonlinnassa ja Vantaalla.

RoKi nappasi perjantaina komean voiton kotiyleisönsä edessä, kun se kukisti Peliitat lukemin 5-1. Päävalmentaja Petri Karjalainen oli ottelusta poissa onnellisen perhetapahtuman johdosta, mutta se ei tuntunut rovaniemeläisten menoa hidastavan. Voitto oli elintärkeä rovaniemeläisille etenkin henkisesti, sillä se oli hävinnyt peräti yhdeksän aikaisempaa otteluaan. Ketsuppipulloilmiölle olisi tarvetta, sillä joukkue on tasapisteissä IPK:n kanssa pudotuspeliviivan molemmin puolin.

Jokipojat puolestaan vaanii tätä kaksikkoa kahden pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Pisteet olisivat siis ärjypaidoillekin enemmän kuin maistuvat. Jokipojat lepäsi perjantain kierroksen. Viimeksi joukkue pelasi keskiviikkona häviten jatkoajalla Hermekselle vieraskaukalossa.

IPK ja Peliitat kohtasivat reilu viikko sitten Heinolassa. Tuolloin Peliitat oli selvästi parempi ottaen puhtaan 6-0-voiton. Viime aikoina piristymisen merkkejä osoittanut Peliitat vajosi perjantain kierroksella huonolle tasolle, kun RoKi päihitti heinolalaiset lukemin 5-1. IPK lähtee otteluun kuitenkin vielä heikompi peli allaan, kun KeuPa höykytti iisalmelaisia peräti 9-1. Molemmat joukkueet lähtevät varmasti Iisalmessa pelattavaan otteluun sisuuntuneena ja molemmille pisteet olisivat sarjataulukon kannalta erittäin tärkeitä.

Kiekko-Vantaa ja TUTO väänsivät perjantaina tasaisen ottelun Turussa. TUTO kampesi 4-2-voiton, joten Kiekko-Vantaa lähtee vahvasti revanssihengessä kotiyleisönsä edessä käytävään kamppailuun. Perjantain ottelussa nuori puolustaja Veeti Vainio otti lohipaidassa sekä sankarin että konnan roolia. Vainio sivalsi toisen erän alussa vantaalaisten 1-2-johto-osuman, mutta sortui erän puolivälin tienoilla ulosajon arvoiseen laitataklaukseen alivoimalla. TUTO ei kahden miehen ylivoimaa jättänyt käyttämättä, vaan TUTOn tuore hankinta Jarmo Jokila iski voittomaaliksi jääneen osuman ensimmäisessä kotiottelussaan. Maalin syöttänyt Niclas Lucenius keräsi ottelussa kolme syöttöpistettä ja nousi ensimmäisenä pelaajana tällä kaudella yli 40 tehopisteeseen.

K-Vantaan onneksi TUTOlta puuttuu loukkaantumisen vuoksi ottelusta tulivoimaa Aki Keinäsen muodossa sekä jo pitkään sivussa olleet Manu Honkanen ja Timi Lahtinen. TUTOlta löytyy siitä huolimatta laajasti tulivoimaa hyökkäysarsenaalistaan puolustaja Kalle Valtolan lisäksi. K-Vantaan hyökkäysvitjoista ei myöskään tehomiehiä puutu. Pitkäaikaispotilaat Atte Mäkinen, Pekka Niemimaa ja Nico Nurmikanta ovat edelleen poissa pelistä, mutta Juuso Perttilän ja Janne Kivilahden johdattaman vikkeläkinttuisen lohipaitaryhmän kanssa saa joukkue kuin joukkue olla tarkkana.

Lauantain 13.1. ottelut klo 17.00 alkaen:

IPK - Peliitat

Jokipojat - RoKi

K-Vantaa - TUTO Hockey

LeKi - Espoo United

SaPKo - Hermes

Kaikki ottelut suorina lähetyksinä:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next