Puolustaja Esa Lehikoinen palaa Jokipoikiin

Mestiksessä yhdeksäntenä majailevan Jokipoikien takalinjat saivat kovan vahvistuksen, kun puolustaja Esa Lehikoinen liittyy loppukaudeksi joukkueen mukaan. Ärjypaitojen kasvatti on kiekkoillut alkukauden Saksassa DEL2-liigassa, ja palaa nyt hyvillä mietteillä takaisin synnyinkaupunkiinsa.

31-vuotias Lehikoinen on pelannut urallaan 131 liigapeliä, käynyt kiekkoilemassa Tshekin pääsarjassa ja tahkonnut Mestistäkin pääosin Jokipoikien paidassa 267 pelin verran. Alkukauden mies pelasi Saksassa EC Bad Neuheimin paidassa 11 pelin verran, ja saapui takaisin Suomeen vuodenvaihteessa.

"On hienoa palata Joensuuhun ja tulla auttamaan kasvattiseuraa. Alun perin lähdin Saksaan paikkaamaan loukkaantunutta pelaajaa kuudeksi viikoksi, mutta se reissu venyi sitten neljän kuukauden mittaiseksi. Joukkueella ei ollut varaa pitää ylimääräistä ulkomaalaispelaajaa ja se reissu päättyi sitten siihen", Lehikoinen kertoo.

Jokipoikien kanssa sopimukseen päästiin nopealla aikataululla. Sopimuksessa ei ole purkupykälää, ja Lehikoinen pelaa siis ärjypaitojen mukana tänä keväänä päätyyn asti.

Lehikoinen pelaa ensimmäisen ottelunsa tänään keskiviikkona Kokkolan Hermestä vastaan. Ensimmäinen kotipeli on edessä puolestaan lauantaina 13. tammikuuta, kun Jokipojat kohtaa PKS Areenalla Rovaniemen Kiekon. 

Lue lisää Jokipoikien nettisivuilta TÄSTÄ.

Lähde ja kuva: Jokipojat

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next