Perjantaina ja lauantaina täydet kierrokset

Mestis palaa joulutauolta viikonloppuna, kun kaikki 12 joukkuetta ovat kaukaloissa perjantaina ja lauantaina. Perjantaina 29.12. kiekko putoaa jäähän Savonlinnassa, Imatralla, Lempäälässä, Vantaalla, Turussa sekä Rovaniemellä.

Loistavan syyskauden pelannut KeuPa johtaa koko sarjaa. Perjantaina joukkue matkustaa Kiekko-Vantaan vieraaksi ja tuo ottelu tulee myös suorana lähetyksenä TV2:lta. Kyseessä on Mestiksen jännittävä kärkimatsi, sillä kotijoukkue Kiekko-Vantaa majailee sarjakakkosena.

Niin ikään upean syyskauden pelannut LeKi (kuvassa lempääläläisten maalivahti Ukko-Pekka Luukkainen) isännöi sarjajumbo Peliittoja. Heinolalaisilla on matkaa putoamiskarsintaviivan yläpuolelle jo 12 pistettä, joten lisäpisteet ovat erittäin tarpeellisia. 

Mestiksen pistepörssin kärjessä porskuttaa TUTOn persoonallinen taiteilija Niclas Lucenius, joka on yskäissyt 23 otteluun tehot 8+25=33. Pistepörssin kakkosena Ketterän Tomi Iso-Mustajärvi, joka on tehnyt 25 otteluun tehot 17+14=31. 

Maalivahtipörssin kärjessä on puolestaan Jokipoikien Jonathan Iilahti, jonka torjuntaprosentti yhdeksän pelatun ottelun jälkeen on 93.48. Molaripörssin kakkosena on paljon enemmän pelannut TUTOn Julius Pohjanoksa, jonka torjuntaprosentti 21 pelatun ottelun jälkeen on 92.80.

Kaikki ottelut nähtävissä suorina lähetyksinä: 
Fanseat 
Elisa Viihde Sport

Pe 29.12. klo 18:30 ottelut: 
SaPKo - IPK 
Ketterä - Jokipojat 
LeKi - Peliitat 
Kiekko-Vantaa - KeuPa (TV2)
TUTO - Espoo United 
RoKi - Hermes

La 30.12. klo 17:00 ottelut: 
Hermes - TUTO 
Jokipojat - SaPKo 
KeuPa - LeKi 
IPK - RoKi 
Peliitat - Ketterä 
Espoo United - Kiekko-Vantaa

Kuva: Emil Hansson

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next