maanantai, 18 joulukuu 2017 06:55

Huntersin komennossa joulutauolle Suomi-sarjassa

Suomi-sarjassa on pelattu nyt 25-27 ottelua ja joukkueet ovat vetäytyneet joulutauolle. Seuraavan kerran kiekko putoaa jäähän perjantaina 5. tammikuuta 2018. 

Porvoon Hunters on ollut sitkeästi kärkipaikalla periaatteessa koko syyskauden ja joukkue pelannut 25 ottelua, joista se on haalinut kasaan muhkeat 63 sarjapistettä. Kakkosena ja kolmosena ovat kärkikahinoissa odotetusti mukana olevat JHT Kalajoki sekä Nokian Pyry. Sijoilla 4-7 majailevat HCIK, Hokki, KOOVEE ja FPS kamppailevat tiukasti kärkikuusikkoon pääsemisestä. 

Noiden seitsemän kärkijoukkueen jälkeen onkin selkeä piste-ero keskikastiin, jossa sijoilla 8-12 ovat Riemu, S-Kiekko, Titaanit, AIK/Laser/HT ja D-Kiekko. Sarjan alemmilla sijoilla 13-16 ovat puolestaan Haukat, KHT, VG-62 ja Muik Hockey. 

Sarjakärki Hunters oli vakuuttava viime viikonlopun vieraskiertueellaan, kun ensin kaatui S-Kiekko numeroin 0-5 ja sitten Riemu numeroin 3-9. JHT:n upea yhdeksän ottelun voittoputki katkesi puolestaan sunnuntaina tylysti, kun KOOVEE otti 8-3-kotivoiton. Tyvipäässä VG-62 voitti hienosti viikonlopun molemmat matsinsa.

Suomi-sarjan pistepörssin kärjessä jatkaa viikosta toiseen Huntersin hyökkääjä Ville Heikkinen (kuvassa), joka on tehnyt vain 20 ottelussa komeat tehot 9+36=45. Mies kävi marras-joulukuun taitteessa parin viikon lainalla Mestiksessäkin. Pistepörssin kakkosena jatkaa HCIK:n Joni Seinelä, joka on tehnyt 28 pelaamassaan ottelussa tehot 27+13=40. 

Maalivahtipörssin ykkösenä on läpi alkukauden ollut Pyryn Mikael Saari, jonka torjuntaprosentti on nyt 93.26. Kakkoseksi on noussut JHT:n Fredrik Grönstrand, jonka torjuntaprosentti on 92.93. 

Kuva: Pasi Mennander

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next