perjantai, 08 joulukuu 2017 18:46

Henri Fomin näpäytti vanhaa seuraansa IPK:n kotivoitossa

Mestiksessä pelattiin perjantaina tasainen viiden ottelun kierros.

IPK:n Henri Fomin oli yksi joukkueensa ratkaisijoista, kun IPK otti tärkeät kolme pistettä kotiluolastaan. Fomin rankaisi viime kauden seuraansa Peliittoja kahdesti IPK:n voittaessa ottelun 5-3. Muut IPK:n maalintekijät olivat Lauri Heinonen, Henri Kivioja ja Aatu Hämäläinen.

Savonlinnassa nähtiin jännittävä kamppailu SaPKon ja TUTOn välillä. SaPKo puski otteluun vimmatulla sykkeellä ja iski avauserään peräti kolme maalia, TUTOn onnistuessa vain kertaalleen. TUTO ei kuitenkaan SaPKon hurjasta alusta lamaantunut, vaan Aki Juusela iski ottelun tasoihin kahdella maalillaan hieman ottelun puolivälin taituttua. Juusela teki myös turkulaisten ensimmäisen osuman, joten puhdas kypärätemppu Juuselan nimiin. Kolme maalia eivät kuitenkaan kantaneet vieraita lopulta voittoon asti. Kasper Piitulainen ratkaisi ottelun jatkoajalla ja kaksi pistettä SaPKolle.

Vantaalla pelattiin kärkikamppailu Kiekko-Vantaan ja LeKin välillä. Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten samalla areenalla ja tälläkin kertaa lopputuloksena oli jatkoaikavoitto lohipaidoille. Loppulukemat olivat 2-1. Juha Tarkkanen toimi kotijoukkueen sankarina tehden molemmat maalit. Myös maalivahdit olivat saaneet ladattua itsensä kovaan liekkiin. K-Vantaan Jani Kautolle 33 torjuntaa, kun taas LeKin Ukko-Pekka Luukkonen venyi kiekon tielle 30 kertaa.

Perjantain 8.12. lopputulokset:

IPK - Peliitat 5-3

KeuPa HT - Hermes 2-1

Kiekko-Vantaa - LeKi 2-1 JA

RoKi - Espoo United 1-2

SaPKo - TUTO Hockey 4-3 JA

Kuva: Ilari Näckel

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next