K-Vantaa aloittaa viiden kotipelin putken Jokipoikia vastaan

Mestiksessä pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Kiekko-Vantaalla on luvassa pitkä kotiotteluiden putki.

Kiekko-Vantaalla on viidestä viime ottelustaan allaan neljä vieraspeliä. Nyt luvassa on peräti viiden ottelun kotiputki, joka alkaa Jokipoikia isännöimällä. Viimeksi lohipaidat pelasivat viime lauantaina tuloksenaan komea vierasvoitto TUTOsta. Perjantaina kotiluolassa Ketterä puolestaan yllätti Trio Areenalla vantaalaiset.

Jokipoikien viime ottelut eivät ole sujuneet toiveiden mukaisesti. Kahden viime ottelun tappioiden myötä joukkue on valahtanut pudotuspeliviivan alapuolelle. Jokipojat kaipaa maalintekoon tehokkuutta.

Viime pelissä joensuulaisten ainokaisen tehnyt Oula Uski nappasi kultakypärän päähänsä Oskari Lehtiseltä. Kiekko-Vantaalta kultakypärää kantaa pistepörssin kärkinimi Juuso Perttilä.

Tuoreen jatkosopimuksen IPK:n kanssa tehnyt Janne Sinkkonen johdattaa karhulaumansa kotiluolaan TUTOn isännäksi. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Turussa. Voitot ja pisteet ovat jakautuneet noissa otteluissa tasan.

IPK pääsee otteluun hyvin levänneenä, sillä se pelasi viimeksi viikko sitten. Tauon jälkeen IPK ei ole onnistunut kasvattamaan pistepussiaan. TUTO puolestaan on pelannut viimeksi vieraissa lähes kuukausi sitten. Neljästä perättäisestä kotiottelusta pisteitä kertyi vain kolme, joten parantamisen varaa löytyy. Iloisia uutisia turkulaiset saivat Niclas Luceniuksen jatkaessa joukkueessa loppukauden ajan. C-kirjaimen rintaan saanut Lucenius on saalistanut 13 pelaamassaan pelissä tehot 8+11=19 ja on pistepörssin kuudennella sijalla.

Perjantain 24.11. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - SaPKo

IPK - TUTO Hockey

K-Vantaa - Jokipojat

Peliitat - LeKi

RoKi - Ketterä

Kaikki ottelut kotikatsomoihin suorina lähetyksinä välittää Elisa Viihde Sport ja Fanseat.

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next