tiistai, 03 lokakuu 2017 11:09

Savonlinnan huippukamppailu keskiviikon kierroksen kruununa

Mestis jatkuu keskiviikkona täydellä kuuden ottelun kierroksella. Savonlinnassa kohtaavat viime kauden finalistit.

Mestiksen runkosarjan kolmas kierros tarjoilee todellisen herkkupalan suoraan Savonlinnasta, kun Talvisalossa nähdään revanssi viime kauden finalistien välillä. 

Viime kevään mestarin syksy on lähtenyt karusti käyntiin. Avausviikonlopun kahdesta ensimmäisestä ottelusta tuli uskomattoman niukat tappiot, kun pistepussin karttuminen jäi perjantaina kiinni kolmesta sekunnista ja lauantaina vain yhdestä sekunnista. Maalinteko oli SaPKolle takkuista, sillä perjantaina se ei onnistunut kertaakaan ja lauantaina kahdesti. SaPKolla on varmasti valtava halu iskeä limppua verkkoon kotiyleisönsä edessä keskiviikkona. 

Myös Kiekko-Vantaa sai kokea avausviikonloppuna loppuhetkien kirvelevän tappion, kun KeuPa HT:n Joni Piipponen hiljensi vantaalaisyleisön lauantaina ajassa 59.57. Pistesaldo on lohipaidoilla kuitenkin jo avattu, sillä joukkue kävi perjantaina Imatralla kaatamassa kylmää vettä sarjanousijan niskaan ja repi täydet kolme pistettä mukaansa.

Avausviikonlopun vakuuttavin joukkue oli juuri Kiekko-Vantaan vieraissa kaatanut KeuPa HT. Perjantaina keuruulaiset onnistuivat jo murskaamaan Hermeksen kotonaan 9-2. Huikeat 14 tehtyä maalia kertovat omaa kieltään joukkueen hyökkäyspään potentiaalista. Pistepörssin kärkisijoilta löytyvätkin Riku Tiaisen (2+3=5) ja Jesse Pelamon (1+4=5) nimet.

KeuPa on hurmoksestaan huolimatta keskiviikkona kovan paikan edessä, kun se matkaa Turkuun kiusaamaan TUTO Hockeyta tämän kotiavauksessaan. Turkulaisten pistesaldo karttui kahdella pisteellä viikonloppuna, kun se hävisi ensin Espoo Unitedille, mutta haki vierasvoiton jatkoajalla LeKistä. Viime kaudella vahvan tulokassesongin pelannut maalivahti Karolus Kaarlehto ei vielä päässyt askiin viikonlopun matseissa, vaan vakuuttavasti harjoitusotteluissa ja Suomen Cupissa esiintynyt Julius Pohjanoksa kantoi torjuntavastuun. Nähtäväksi jää kumpaan nuorista maalivahdeista päävalmentaja Miika Elomo luottaa keskiviikkona.

Ottelut keskiviikkona 4.10. klo 18.30 alkaen:

IPK - Ketterä

Jokipojat - Peliitat

LeKi - Espoo United

RoKi - Hermes

SaPKo - Kiekko-Vantaa

TUTO Hockey - KeuPa HT

Kaikki ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportista (TV, mobiili ja Watson-palvelun avulla selain) sekä Fanseatista (selain). 

Kuva: Mika Tiira

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next