Vahvistuneen KeuPan nälkä kasvaa syödessä

KeuPa HT lähtee tosissaan haastamaan paikkaa mitalipeleistä.

KeuPa HT

Päävalmentaja: Mikko Heiskanen

Kapteeni: Waltteri Lehtonen

Viime kaudella: Tippuminen puolivälierissä, runkosarjan 8.

”Jäihän siitä paska maku suuhun sitten kuitenkin. Tässä intohimoisesti tehdään tätä hommaa ja nälkä kasvaa syödessä. Tyytyväisiä ollaan kuitenkin, että saatiin SaPKoa pistettyä siinä aika lujille ja maalin pelejä ne olivat. Kyllä siinä kuitenkin aika tyhjiö oli kauden jälkeen, että ei tämä itselle riitä. Sen takia olemme nyt satsanneet vähän kaikkeen tuossa meidän tekemisessä. Tällä kaudella aiotaan ottaa steppi eteenpäin.”

Näin kuvaili KeuPa HT:n päävalmentaja Mikko Heiskanen viime kautta Mestiksen avausinfossa viime perjantaina.

KeuPa pääsi viime kaudella viimeisenä joukkueena mukaan pudotuspeleihin. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui kivikova SaPKo, joka eteni tasaisten pelien jälkeen kuitenkin jatkoon voitoin 4-0.

Kuten Heiskanen sanoi, on KeuPa vahvistanut rivejään täksi kaudeksi. Viimeisimpänä joukkoon liittyi tasokas hyökkääjä Markus Jokinen, jolle on varmasti kaavailtu isoa roolia joukkueen tulosyksiköistä. Lisäksi KeuPa onnistui houkuttelemaan muun muassa Mestiksen viime vuoden parhaaksi tulokkaaksi valitun Lauri Huhdanpään Jokipojista riveihinsä.

Keuruulla ei kuitenkaan lähdetä paukuttelemaan henkseleitä vahvistuksista huolimatta.

”Kyllä me vielä haastajia ollaan, mutta mitalipelit meitä kiinnostaa. Neljän joukkoon lähdetään pyristelemään ihan varmasti. Se on tiukka tavoite, mutta se on kuitenkin mielestäni ihan realistinen tavoite.” 

Seuraa häntä: Lauri Huhdanpää

Viime kaudella Mestiksen parhaaksi tulokkaaksi valittu Lauri Huhdanpää oli kova kaappaus KeuPalta. Taitava laituri iski Jokipojille viime kaudella tehot 7+31=38. Huhdanpää solmi nappikautensa jälkeen 1+2-vuotisen sopimuksen Rauman Lukon kanssa, jonka ensimmäinen kausi kuluu KeuPassa ja optiovuodet kuuluvat Lukolle. 

Merkittävimmät pelaajasiirrot:

+ Markus Jokinen (Ilves)

+ Joni Piipponen (Hokki)

+ Ville Paalanen (SaPKo)

+ Lauri Huhdanpää (Jokipojat)

+ Waltteri Lehtonen (JYP-Akatemia)

 

- Roope Urpolahti (SaPKo)

- Samuel Salonen (Pelicans)

- Jussi Viitanen (IPK)

- Panu Hyyppä (EC Bregenzerwald)

- Henri Keskilohko (SaPKo)

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next