Monipuolinen Jokipojat etenee pienin askelein kohti kirkkaampia valoja

Jokipojat linjasi rohkeasti tavoitteekseen nousta tulevaisuudessa Liigaan. Alkukaudesta loukkaantumisista kärsineellä ärjyryhmällä on jo tällä kaudella avaimet mennä pitkälle.

Jokipojat

Päävalmentaja: Jouni Varis

Kapteeni: Samu Pitkänen

Viime kaudella: Tippuminen puolivälierissä, runkosarjan 6.

Joensuun Jokipojilla ei ole takanaan helpoin kausi. Joukkueen rämmittyä tappioputkessa, sai Ari Aaltonen siirtyä syrjään päävalmentajan paikalta. Seura palkkasi uudeksi päävalmentajakseen jo entuudestaan tutun Jouni Variksen, joka sai muutettua joukkueen kurssia hieman paremmaksi. Ärjypaidat pääsivät pudotuspeleihin, jossa tie nousi kuitenkin pystyyn ensimmäisellä kierroksella Kiekko-Vantaata vastaan.

Tähän kauteen Jokipojat lähtee urheilullisuus edellä ja kovat tavoitteet piipussa.

”Minä haluan ja koko meidän valmennus ja seurajohto haluamme, että ensimmäinen asia pitää olla urheilullisuus. Sitä kautta myös tätä joukkuetta rakennettiin. Olemme sopineet joukkueen kanssa, että runkosarjassa meitä kiinnostaa sijat 1-4. Pudotuspelit on sitten eri maailmansa, mutta sillä me mennään”, päävalmentaja Varis paalutti kauden avausinfossa.

Jokipojat on haalinut riveihinsä monipuolista osaamista. Liigastakin tuttu Mika Koivisto on loistava kahden suunnan laituri, Tuukka Rajamäki jo kykynsä osoittanut pisteidentekijä, Timo Niemi laadukas veskari ja eksoottista kiekollista taitoa puolustukseen tuo Fabien Bourgeois

”Joukkueessa on erittäin hienoja ihmisiä ja urheilijoita. Luonteeltaan hyvinkin monivivahteisia. Se meillä onkin haasteena, että saadaan se pelaamaan yhteen. Meidän pitää olla kiekon kanssa ja ilman kiekkoa aktiivisia. Siitä on jo hyviä merkkejä ilmassa.”

Liigaan tulevaisuudessa tähtäävä Jokipojat saattaa kaiken osuessa nappiin olla tämän kauden Mestiksen todellinen musta hevonen.

Seuraa häntä: Oskari Lehtinen

Oskari Lehtinen on pelannut jo hyviä kausia Mestiksessä TUTO Hockeyn ja Jokipoikien riveissä, mutta lopullinen läpimurto sarjan eliittiin on vielä jäänyt tekemättä. Yhden Mestiksen painavimmista laukauksista omistava laituri on Jokipojille kova täsmäase erityisesti ylivoimalla. Harjoituspelit ja Suomen Cup sujuivat jo tehokkaasti. Nyt Lehtisen on aika mitata ulos kaikki potentiaalinsa runkosarjassa.

Merkittävimmät pelaajasiirrot: 

+ Tuukka Rajamäki (Peliitat)

+ Timo Niemi (Peliitat)

+ Lassi Raitanen (Kiekko-Vantaa)

+ Mika Koivisto (Hokki)

+ Fabien Bourgeois (Amiens)

 

- Samuel Jukuri (Hermes)

- Nico Friman (Hermes)

- Heikki Puustinen (Kiruna IF)

- Ville Räsänen (Jukurit)

- Juuso Akkanen (Lopetti)

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next